ZOLA ULETEO U STUDIO KAO RAZJAREN BIK I NAPAO MARIJU KULIĆ Nastala žestoka rasprava, pljuštale teške optužbe
Foto: printscreen Zadruga

NEVIĐENI HAOS

ZOLA ULETEO U STUDIO KAO RAZJAREN BIK I NAPAO MARIJU KULIĆ Nastala žestoka rasprava, pljuštale teške optužbe

Rijaliti -

Marija Kulić je govorila o odnosu Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić, a vrlo brzo pojavio se i Zola, prekinuo njeno izlaganje i započeo svađu.

- Ja nemam ništa protiv, imam samo protiv Miljaninih izjava kad me bombarduje. Ja mislim da od toga na kraju neće biti ništa. Ja bih da ona ostane do kraja, oni imaju veliku podršku. Mislim da se zato i produžava njihova priča, da ne postoji neka emocija. Miljana voli Bebicu na jedan poseban način - govorila je Marija.

- Imam samo jedno pitanje da postavim, ja se slažem sa tobom kad kažeš da nema logike za rukove, ali je to više njene priča. Da li to ima logike ili ako nekog voliš da imaš pre pet dana s*ksualni odnos sa drugom? Inat - rekao je Zola.

Miljana Kulić
foto: printscreen Zadruga

- Dobro Zola, ne možeš sve na nju da svališ. Ona je kriva, pa je kriva. Zola, ona je ušla sa njim ovde i bili su u vezi u spoljnom svetu, ušli su kao par. Nije se očekivao ovaj obrt. Ja znam u kakvom ste odnosu vi bili, a u kakvom oni, idealnom. Ona se odjednom okreće prema tebi - pričala je Marija.

- Ko je tebi simpatičniji? Reci iskreno - ubacio se Miljan.

- Ja sam rekla da Zola ima veću harizmu - odgovorila je Marija.

- Ti hoćeš da ja tebi titram, kod mene nema toga - rekao je Zola.

- Ja tebe pitam da li može kafica ili čaj, lepo na vratima te pitam. Ja ovo što pričam sad to sam rekla i njoj - govorila je Marija.

Miljana Kulić
foto: printscreen Zadruga

- Oni iz inata odu u drugu vezu, pa se u toj drugoj vezi zaljube - govorila je Marija.

- Ajde podrži da ne radimo više to, samo nemoj da podržavaš kao sinoć. Sinoć si me na žurki gledala kao da sam ti pobio pola familije - rekao je Čolić.

- Bila sam umorna, sve sam tako gledala. Evo Zvezdan sad da dođe da kaže, pogotovo sam njih tako gledala. Ništa mi nije bilo zanimljivo, sve mi je bilo odvratno - pričala je Marija.

- Neću da se svađam, samo sam hteo da raspravim - rekao je Zola i napustio radio.

- Meni su Anžela i Zvezdan antipatični, nisu mi interesantni. Ja počinjem da razmišljam, kako ona neće poljubac i do sad je bila pristojna, niko nije očekivao da ima s*ksualne odnose.Zašto ona beži od poljubca? Čekam da vidim da nije ušla u vezu sa Zvezdabim radi priče u rijalitiju. Moje želje u Novog godinu su zdravlje, sreća i ljubav svima u mojoj prododici, sebi, svima koji nas gledaju i vama ovde. Mojoj porodici želim više boljeg zdravlja - poručila je Marija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track