VERILI SE ANJA I CVELE! Bivša zadrugarka se odmah pohvalila, a tek da joj vidite PRSTEN! Ovaj trenutak pamtiće do kraja života!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Lepe vesti!

VERILI SE ANJA I CVELE! Bivša zadrugarka se odmah pohvalila, a tek da joj vidite PRSTEN! Ovaj trenutak pamtiće do kraja života!

Rijaliti -

Bivši zadrugari, Anja Todorović i Jovan Cvijetić, nakon turbuletnog perioda i prekida ljubavne veze koji je trajao mesecima, nedavno su se pomirili i sve nesuglasice ostavili iza sebe.

Mediji su brujali o tome da je Anja našla novog dečka, ali se na kraju ipak vratila starom. Od kada su svom odnosu dali drugu šansu, nisu krili sreći i radost.

Cvele, izgleda nije želeo da gubi vreme, te je rešio da iznenadi svoju devojku i opdigne vezu na viši nivo, te joj je kupio prsten i verio je.

Anja se pohvalila na svom Instagram profilu i napisala emotivne reči svom vereniku.

Rekla sam da! Hvala ti za sve. Spremna sam da ceo život provedem sa tobom, posle tri godine uspona, prepreka, padova, sreće, tuge, bola i radosti, zvanično mogu reći uspeli smo! Izborili smo se za nas i našu ljubav! Oduvek sam znala da srećan kraj nije samo u bajkama. Ali evo ga, mi sad zivimo našu bajku. Celim srcem i telom tvoja sam! Volim te beskrajno mnogo - napisala je Anja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track