"RODITELJI SU MU LEKARI, MNOGO JE DOBAR": Marija otkrila da njena ćerka Ana ima dečka, Miljana PUCA od ljubomore što hvali zeta
Foto: Printscreen/Instagram

zavidna

"RODITELJI SU MU LEKARI, MNOGO JE DOBAR": Marija otkrila da njena ćerka Ana ima dečka, Miljana PUCA od ljubomore što hvali zeta

Rijaliti -

Marija i Siniša Kulić pored Miljane imaju još dve ćerke - Tijanu i Anu, koje su sušta suprotnost od sestre i ne eksponiraju se u javnosti. O Tijani se povremeno nešto i pojavi u javnosti, pa se tako zna da ima dečka Peka Kartel koji je u zatvoru i osuđen je na jedinstvenu kaznu od 15 godina zatvora jer je 25. avgusta 2017. sa pet hitaca ubio bivšeg pripadnika žandarmerije Sašu Mihajlovića (36) iz Niša.

Kulićka je sada u razgovoru sa Miljanom i Zolom otkrila da njena ćerka Ana ima dečka, te je nahvalila budućeg zeta.

Ana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

"Anči ima momka, roditelji su mu lekari, otac mu je stomatolog majka psihijatar", počela je Marija, na šta je Miljana osula paljbu.

"Ali je zato ružan kao lopov. Mnogo je ružan, priznaj, preružan je", dobacila je Miljana.

"Ne, ne lupaj. Mnogo je lep i dobar dečko. Nikola je upisao privatni fakultet, tu ga guraju. Visok je, crn, dečko je kao lutka", nastavljala je Marija.

"Miljana, nije lepo sa tvoj strane da tako kažeš. O ukusina ne treba raspravljati", umešao se Zola.

kurir.rs

Bonus video:

05:49

SAŠKA KARAN ŽESTOKO OPLELA PO MILJANI KULIĆ: Ponovo se podvrgla operaciji želuca KAKO BI ŽDRALA ČVARKE I SLANINU KAO SVINJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track