MAJI KUPIO STAN OD 75 KVADRATA, PUKAO NA NJEGA 160.000 €: Taki skovao TAJNI plan za ćerkinu nekretninu, a sve joj zavisi od Cara
Foto: Printscreen

MAJI KUPIO STAN OD 75 KVADRATA, PUKAO NA NJEGA 160.000 €: Taki skovao TAJNI plan za ćerkinu nekretninu, a sve joj zavisi od Cara

Rijaliti -

Radomir Taki Marinković duboko je razočaran u ponašanje svoje ćerke Maje Marinković i njeno pomirenje sa bivšim dečkom Filipom Carem, zbog čega je rešio da stan kojim je planirao da je iznenadi po izlasku iz rijalitija bude na svoje ime!

Kako naš izvor otkriva, nekretnina u koju će Taki uložiti celu svoju ušteđevinu nalazi se u Naselju braće Jerković, u luksuznoj zgradi u izgradnji koja će biti završena pred početak leta.

- Taki više od deceniju ima samo jednu želju, a to je da skući Maju. Zbog potrebe da je osamostali i obezbedi, poslednjih godina odvajao je velike pare za njen stan. Kada mu je prijatelj javio da se u Naselju braće Jerković graditi luksuzna zgrada, uradio je sve da dogovori kupovinu pre nego što njegova naslednica izađe iz bele kuće - objasnio je izvor.

Maja Marinković
foto: Printscreen YouTube

Međutim, kako nam je blizak Takijev prijatelj još ispričao, on se vrlo brzo popišmanio jer je video seks njegove ćerke s Filipom, i to na Božić, što ga je zgrozilo i razočaralo.

- Bio je šokiran što se Maja pomirila s Carem, koji ga svakodnevno vređa i naziva pedofilom. Zabolelo ga je što ne mari za njega, uprkos činjenici da je on samohrani roditelj i da je jedini koji o Maji brine od njenog rođenja i trudi se da joj obezbedi što bolju budućnost - tvrdi izvor, i otkriva da je seks koji je njegova naslednica imala s bivšim bio dovoljan da donese odluku da stan stavi na svoje ime.

- Radi se o životnom prostoru od 75 kvadrata, vrednosti od preko 160.000 evra, sa dve spavaće sobe i velikom terasom, a zgrada će posedovati i najbolji sigurnosni sistem - objasnio je izvor.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- Zbog Majinog trenutnog ponašanja i odnosa s Filipom, Taki je odlučio da nekretninu koju je pazario stavi na svoje ime, s tendencijom da se ugovor u budućnosti promeni ukoliko se i ona sama unormali i ostavi Cara. Ukoliko se pak dogodi da do kraja rijalitija ostane s Filipom, ne samo da je Taki neće sačekati u studiju u Šimanovcima, već joj neće ni dati da se useli u stan. Poslednje što želi je da njegova mezimica tu živi s čovekom koji ga je nazivao pedofilom - završava izvor.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo Radomira Marinkovića, koji nam ih je kratko potvrdio.

- Istina je sve što ste saznali, ali o tome ne želim da govorim, kao ni o bitangi sa kojom se moja ćerka tamo vuče. Nikada neću podržati tu vezu - rekao je Taki kratko.

kurir.rs/alo

Bonus video:

02:11

Radomir Marinković Taki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track