"ŠKRTICA JE, NIJE HTELA NI JEDNU DEVOJKU DA MI ODVOJI" Era Ojdanić otkrio da je Matoroj tražio devojku, ona ga BRUTALNO ODUVALA!
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

OVO SU DETALJI NJIHOVOG PRIJATELJSTVA

"ŠKRTICA JE, NIJE HTELA NI JEDNU DEVOJKU DA MI ODVOJI" Era Ojdanić otkrio da je Matoroj tražio devojku, ona ga BRUTALNO ODUVALA!

Rijaliti -

Pevač narodne muzike Era Ojdanić progovorio je o poznanstvu sa Jovanu Tomić Matorom, te je priznao da je čak želeo i njenu devojku.

- Vidim tamo stare kajle, da krenemo od Zoke, onda Matora. Matora, prebiću te ako te vidim na magistrali, ona i njeno društvo nisu izlazili iz mog motela. Matora je imala više kombinacija, ali je škrtica, nije htela nijednu devojku da mi odvoji. Ta koju sam ja tražio nije u Zadruzi, molio sam je da mi da tu devojku, ona mi je rekla: "Ćuti, ona je mnogo skupa za tebe". Matoru obožavam, ona je likuša. Ona je aktivna otkako se rodila, ne može dve sekunde da bude mirna - rekao je Era - u emisiji Pitam za druga.

Era Ojdanić
foto: Printscreen Paparaco Lov

Podsetimo, zadrugari u Beloj kući nedavno su pričali o navodnoj aferi Anastasije Stanojević Palčice sa 54 godine starijim pevačem narodne muzike Erom Ojdanićem, o čemu je prva javno progovorila Jovana Tomić Matora, a pevač je to delimično demantovao, ali je ipak priznao da su pali poljubci.

Era Ojdanić, Anastasija Stanojević Palčica
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Happy

- Palčica, ona mala Kolubarka moja?! Aha, znam je! Bio sam s njom u rijalitiju jednom. Ljubili smo se, kada su žurke grlili smo se, ljubili i sve to, ništa nije bilo tajno i skriveno i sa emocijama tog tipa - ispričao je Era.

Kurir.rs

Bonus video:

06:01

Era Ojdanić na snimanju novogodišnjeg programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track