ČAK 11 ZADRUGARA DISKVALIFIKOVANO! Oni su ostali BEZ HONARARA, a samo od POK MERA produkcija uštedela više od POLA MILIONA €!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Printscreen/Pink, Shutterstock, Ilustracija

kazne

ČAK 11 ZADRUGARA DISKVALIFIKOVANO! Oni su ostali BEZ HONARARA, a samo od POK MERA produkcija uštedela više od POLA MILIONA €!

Rijaliti -

U želji da se dokažu i stignu do prvog mesta i statusa omiljenog zadrugara učesnici rade skoro sve, ali produkcija je tu da ih "udari po džepu" kada preteraju.

Najintrigantnija tema definitivno su honorari takmičara, koji nisu mali, ali i kazne, koje su najčešće u visini pobedničke nagrade - 50.000 evra.

Pri ulasku u rijaliti, učesnici potpisuju ugovor u kome se obavezuju da će poštovati pravila, a posebno da neće fizički nasrtati jedni na druge jer je to najstrože zabranjeno. Praksa je pokazala da propisane obaveze mnogi ne ispoštuju, a od početka šeste sezone, produkcija je diskvalifikovala čak 11 zadrugara.

Jovana Tomić Matora, Miki Đuričić
foto: Printscreen/Zadruga

Među poslednjima koji je pobegao sa imanja je pčelar iz Kupinova Miki Đuričić. Miki će zbog toga će morati da plati kaznu od 50.000 evra!

Pored Mikija, učešće Uroša Ćertića u "Zadruzi 6" su obeležili brojni skandali, a Veliki šef je rešio da ga diskvalifikuje iz daljeg takmičenja. Podsetimo, učešće Uroša Ćertića u rijalitiju su obeležili brojni skandali. Ćertić je uglavnom bio tema rasprave kada su bile u pitanju tuče, svađe, psovke i nedolično ponašanje.

Uroš Ćertić
foto: Printscreen

Još na početku rijalitija imao je incident sa Kristijanom Golubovićem i Bugarinom, zbog čega su oni diskvalifikovani, a Ćertić se sa navodnim povredama glave vratio da bude deo rijalitija.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Zadruga

Zadrugarka Super Cveta samoinicijativno je napustila rijaliti program i zbog toga će morati da plati kaznu od 50.000 evra. Pisao se da je zadrugarka imala zdravstveni problem koji je morala da reši van zidina Zadruge, što je produkcija shvatila i izvela je na nekoliko dana.

Super Cveta
foto: printscreen

Prvi koji je diskvalifikovan iz "Zadruge 6" jeste Branko Gerov zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija. Inače, pre nego što je ušao u rijaliti, Branko je otkrio šok detalje o sebi.

- Ja sam Branko Gerov, 86. sam godište dolazim iz Beograda. Radim u inostranstvu kao obezbeđenje jednog čoveka - rekao je novi zadrugar, a na pitanje da li je čoveka, kojeg nije hteo da imenuje, morao nekada da odbradni, usledio je šok odogovor.

Branko Gerov
foto: Printscreen

- Mora on ženu da odbrani od mene. Mislim da je saznao za našu aferu, ali ako nije saznaće sada. Čovek je milioner, sigurno će se javiti. Ona ima 52 godine i naša afera traje više od tri godine - rekao je Branko pred ulazak.

Među diskvalifikovanih zadrugara našao se i Veljko Simić koji je boravio u rijalitiju od početka septembra. Veljko je u više navrata pokazio sklonosti ka agresivnom ponašanju. Snežana Bogdanović i Ivan Nešković su zajedno pobegli iz "Zadruge" i oni su diskvalifikovani, a tom prilikom se Veliki šef hitno oglasio.

Veljko Simić
foto: printscreen tv Pink

- Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da su Snežana Bogdanović i Ivan Nešković diskvalifikovani iz "Zadruge" i da su oboje potpisali izjave kojima garantuju da će televiziji Pink isplatiti po 50.000 evra na ime kazne. Veliki šef - pročitao je Marko.

Sandra Bakša je takođe pobegla iz rijalitija, a malo nakon toga je priznala da ne zna kako će da vrati dug od 50.000 evra Pink produkciji.

Sandra Bakša
foto: Printscreen/Pink

- Rešila sam da bežim nakon pitanja novinara. Sedela sam sa Ivanom Puzić i komentarisale samo koliko nam je teško i da želimo napolje. Mislim da je u tom trenutku to bila apsolutno ispravna stvar i nisam ni jednog sekunda razmišljala o posledicama, tačnije o kazni rekla je ona.

Emil Kamenov i Kristijan Golubović diskvalifikovani su iz rijalitija "Zadruga" zbog tuče sa Urošem Ćertićem.

- Kajem se što sam dozvolio bilo kome da me isprovocira sistematskom psihološkom torturom - izjavio je Emil tada.

Robert Mitrović
foto: Printscreen/Zadruga

Robert Mitrović, bivši suprug Viktorije Mitrović, pobegao je iz Zadruge i produkcija ga je diskvalifikovala, a pored toga moraće da plati 50.000 evra jer je prekršio ugovor.

kurir.rs/srbijadanas

Bonus video:

00:09

Pogled od 700.000 evra u Beogradu iz stana Viktora Živojinovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja