POGLEDAJTE NAJINTIMNIJI VIDEO KRISTINE I KIKIJA GOLUBOVIĆA Ovako je njihov sin došao na svet, isplivao SNIMAK POROĐAJA BEZ CENZURE
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

DIRLJIVO

POGLEDAJTE NAJINTIMNIJI VIDEO KRISTINE I KIKIJA GOLUBOVIĆA Ovako je njihov sin došao na svet, isplivao SNIMAK POROĐAJA BEZ CENZURE

Rijaliti -

Krajem prošle godine, bivši učesnici "Zadruge" Kristina Spalević i Kristijan Golubović postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Konstantin Kosta Junior.

Njih dvoje nisu krili sreću zbog prinove, a svog naslednika su sada pokazali javno, i to na Instagramu, gde je Kristina objavila snimak iz porođajne sale, i to bez cenzure.

Presrećni roditelji zabeležili su prve trenutke svog sina, a očekivano, video je podigao ogromnu prašinu i pokrenuo lavinu komentara.

00:46

Kristina Spalević objavila video sa porođaja

- Trenuci za koje živimo - napisala je Kristina.

Podsetimo, bivši zadrugar Kristijan Golubović i njegova verenica Kristina Spalević, otpočeli su emotivnu vezu započeli pred kamerama rijaliti šou programa "Zadruga", inače ovo mu je treće dete po redu.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:11

KRISTIJAN SUROVO O ĆERTIĆU I CARU! Golubović bez dlake na jeziku: Ne mogu stalno da ih tučem, to ide pomalo na kašičicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track