"NEK SE RATOSILJAO DALILE I ALEKS" Komšije iz Veternika otkrile kakva je nova Dejanova devojka, evo zašto ju je doveo majci i baki
Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

svidela im se

"NEK SE RATOSILJAO DALILE I ALEKS" Komšije iz Veternika otkrile kakva je nova Dejanova devojka, evo zašto ju je doveo majci i baki

Rijaliti -

Pobednik pete sezone "Zadruge" ima novu devojku koju je već doveo u porodični dom u Veterniku. Dejan Dragojević je dva meseca krio da uživa u vezi sa mladom Jovanom Stojanović iz Gornjeg Milanovca, a fotoreporteri su ih uhvatili zajedno u izlasku za Srpsku novu godinu.

Dejanove komšije u Veterniku kažu da su videli Jovanu, koju je bivši rijaliti igrač nakon nekoliko dana veze doveo na upoznavanje sa porodicom.

- Otkako se vratio u svoj dom, Dejan najviše vremena provodi upravo kod kuće sa porodicom, te nas nije iznenadilo što je tako brzo doveo novu devojku na upoznavanje sa porodicom. Zna sada šta mu je na prvom mestu i ima puno poverenje u majku i baku da za njega procene izabranicu - rekla je jedna komšinica.

Dejan Dragojević, devojka Jelena, Jovana frizerka
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Jovana izgleda pristojno, a i on je pored nje nasmejan, što verujte, sve nas usrećuje jer nam je mnogo drag. Još kao dete je pobrao naše simpatije i sada se hvala bogu, vratio na pravi put - dodala je komšinica.

Drugi komšija sa kojim smo uspeli da popričamo je isto imao samo reči hvale za Dejana.

- Ma divan je, pravi momak. Svako od nas je pravio greške, važno je što je imao gde da se vrati. Biljana je mnogo patila, baka isto, ne mogu ni da zamislim kako im je bilo. Čuo sam da ima novu devojku, mamo ovde u ulici one što odmah sve primete. Drago mi je da se ratosiljao one Dalile, a i Aleksandre, svaka je bolja od njih dve - zaključio je stariji gospodin.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Podsetimo, Dejan je nedavno raskinuo sa Aleksandrom, kada ga je ona prevarila u "Zadruzi", a sada se već dva meseca vida sa Jovana Stojanović iz Gornjeg Milanovca.

- Jovana ima 22 godine, živi i radi u Beogradu kod Adaktara kao frizer. Upoznali su se na jednom splavu u izlasku i zajedno su dva meseca - rekao je izvor nedavno za Blic, a Dejan je potvrdio: Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Imamo osećaj kao da je prošlo 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji. Stvarno je kao stvorena za mene - rekao je Dejan nedavno.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:32

Dejan Dragojević proslavio Srpsku novu sa NJOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track