TARA SIMOV TRUDNA! Bivša zadrugarka posle silnih skandala objavila da čeka bebu: "Četiri meseca smo SE BORILI" Ovaj FRAJER JE OTAC
Foto: Printscreen/Instagram

iznenađenje za fanove

TARA SIMOV TRUDNA! Bivša zadrugarka posle silnih skandala objavila da čeka bebu: "Četiri meseca smo SE BORILI" Ovaj FRAJER JE OTAC

Rijaliti -

Nekadašnja učesnica Zadruge, Tara Simov objavila je da je u drugom stanju i pokazala partnera s kojim će dobiti prvo dete.

O njenom blaženom stanju dosta se spekulisalo u proteklom periodu, a ona je sada konačno rešila da prekine medijsku ćutnju i javno objavi da čeka bebu sa svojim višemesečnim dečkom Danilom.

"Iskreno, ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla... Ko me prati zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu! Četiri meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu!", otkrila je Simova uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkim stomakom.

"A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi, tebi hvala za sav trud i živce poslednji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja!", poručila je Tara na Instagramu.

Podsetimo, bivša učesnica Zadruge Tara Simov, koja je ostala upamćena po skandaloznoj rijaliti vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, koji se zbog te prevare razveo od supruge Ivane Aleksić.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:09

Tara Simov ima novog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track