"IGRA BOLJE OD STRIPTIZETE" Mikicu Bojanića ismevaju na mrežama, folker se uvijao oko šipke u boksericama! (VIDEO)
Foto: screenshot

hit

"IGRA BOLJE OD STRIPTIZETE" Mikicu Bojanića ismevaju na mrežama, folker se uvijao oko šipke u boksericama! (VIDEO)

Rijaliti -

Mikica Bojanić, sin folkera Miloša Bojanića, privukao je veliku pažnju javnosti kada se pojavio u rijaliti programu "Zadruga 6".

Sada je na mrežama isplivao video kako Mikica izvodi striptiz, a potezom je sve doveo do suza.

Mikica Bojanić
foto: printscreen twitter

"Kako će njihova porodica reagovati na ovo", "Tata Miloš će biti ponosan na sina", "Igra bolje od striptizete", samo su neki od komentara ispod videa.

Podsetimo, njegov otac Miloš Bojanić je nedavno izjavio da je sa sinom imao druge planove i nije krio da je ogorčen na njega.

- Hteo je sam da uđe u "Zadrugu", pa evo mu sada nek se bori sa Zoricom Marković i ovim drugima. Ja sam s Mikicom imao planove, trebalo je on da vodi izdavanje apartmana koje smo renovirali u Crnoj Gori, ali ja sam na kraju završio sezonu umesto njega - priznao je Miloš.

Inače, u medijima se pisalo da Miloš i Mikica nisu u najboljim odnosima, ali je on to demantovao.

Miloš Bojanić, Mikica Bojanić
foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

- Otkako je on progovorio, prohodao, nikada u životu između nas nikada nije bio nikakav nesporazum, konflikt. Prema meni je bio toliko drag, blizak, odgovoran, omiljen, nikada ga u životu nisam po d*petu udario, dok je potpuni drugačiji slučaj s Banetom. Mikica je ceo svoj život, i dan-danas, moj miljenik i o konfliktima među nama nema govora - rekao je Miloš za medije svojevremeno.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track