"ZVEZDAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV" Anđela progovorila o trudnoći sa Zvezdanom! Đuričićeva otvorila dušu o svemu, Ana LIKUJE (VIDEO)
Foto: Nenad Konstantinović, Ana Paunković, Shutterstock

iskrena

"ZVEZDAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV" Anđela progovorila o trudnoći sa Zvezdanom! Đuričićeva otvorila dušu o svemu, Ana LIKUJE (VIDEO)

Rijaliti -

Rijaliti učesnica Anđela Đuričić gostovala je u radio emisiji kod Janjuša i Osmana i progovorila o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

Đuričićeva je istakla da i dalje veruje u njenu ljubav sa Zvezdanom.

- Ljubav je pobedila iako si ti prešla neke svoje limite. Kaži mi šta je lozinka tri prsta kad ste ti i Zvezdan u pitanju?

Anđela Đuričić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Je l' veruješ ti u tu priču? Ljubav je lepa i slepa - rekao je Osman.

- Verujem u ono što ja osećam. Sad smo na pauzi, od Aninog ulaska smo se dogovorili da imamo komunikaciju normalnu, ostaćemo pri tome, ako je ljubav velika pet meseci nije dovoljno - rekla je Annđela.

- Da li si ljubomorna? - pitao je Janjuš

- Ne bih iskreno, nije mi svejedno, ali da sam ljubomorna, kako da budem ljubomorna na neku ženu, ali mi nije prijatno kad vidim neke stvari - rekla je Anđela.

Anđela Đuričić
foto: printscreen youtube

- Negde mi je Miljan rekao da mu nisam jasna kako sam tek tako prešla. Nisam, ali sve vidim, nema potrebe da pričam šta mislim o tome. Što se Aleks tiče nije me slagao neke stvari koje mi je rekao, verujem mu i između nas smo raščistili - rekla je Anđela.

- Znači tresu mi se ruke - negodovala jee Ana sve vreme u pušionici.

- Koja je razlika između tvoje i Zvezdanove i tvoje i Matejine veze - pitao je Janjuš

Mateja Matijević, Anđela Đuričić
foto: Nemanja Nikolić

- Ne može da se poredi, to je bilo klinačko zaljubljivanje. Zvezdan mi je najveća ljubav, a videćemo da li će ostati, to je do muškarca. Ja da sam trudna i da on ne odluči da budemo zajedno, ja sam majka tog deteta, on ne mora da ima obavezu prema meni kao ženi, već samo prema detetu. To dete bi se desilo iz ljubavi - priznala je Đuričićeva.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja