"ZVEZDAN JE UNAKAZIO MAJKU, S MOKOM ĆE SE POBITI ZA PET DANA" Anina drugarica otkriva jezive detalje iz Slavnićevog života ŠOK
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Zadruga

Ona ih dobro poznaje

"ZVEZDAN JE UNAKAZIO MAJKU, S MOKOM ĆE SE POBITI ZA PET DANA" Anina drugarica otkriva jezive detalje iz Slavnićevog života ŠOK

Rijaliti -

Zadrugar Zvezdan Slavnić imao je u prošlosti buran odnos s roditeljima, a kako pišu mediji, maltretirao je i majku i oca Zorana Moku Slavnića. Do sukoba je najčešće dolazilo zbog novca.

Kako je Zvezdan s roditeljima non-stop bio u sukobu, oca je na kraju skroz zanemario kada mu je rekao da mu više ne prilazi nakon što mu je na silu tražio da mu da novac, a majku je psihički unakazio i doveo do prosjačkog štapa, da bi je, na kraju, stavio u starački dom.

Ana Slavnić, Zvezdan Slavnić, Milena Kačavenda
foto: Printscreen, Printscreen/HypeTV, ATAImages

Milena Kačavenda, najbolja drugarica nevenčane Slavnićeve supruge Ane Ćurčić, rekla je da je Zvezdan prvoklasni manipulator, te i da je spreman na sve samo da bi sebe opravdao u postupcima.

Milena kaže da je Ana brinula o Zvezdanovoj majci pre nego što je on psihički dokusurio i oterao u starački dom, gde se i sada nalazi:

- Bio je dogovor da Ana čuva Zvezdanovu majku dok je on na robiji. To je i radila, a Zvezdan bi je maltretirao kad god bi se sreli da razgovaraju. Žena trenutno nema gde da živi, psihički je nestabilna, a za sve to može da zahvali njemu! On je nju svojim ponašanjem psihički unakazio! Strpao je ženu u dom kao da je kuče. Kad je potvrdio da ulazi u rijaliti, Ana je plaćala dom, on se oko toga nimalo nije potresao. Kasnije je kontaktirala s produkcijom da bi oni preuzeli na sebe finansiranje.

Zoran Moka Slavnić
foto: Nemanja Nikolić, printscreen instagram

Kuma tvrdi da Slavnić ni sa ocem Mokom nikad nije bio blizak, te i da, kad su se vidali, sve se svodilo na svađe oko novca:

- Dok je Moka imao para, trošio je sa drugom suprugom, a posle ga je i ona ostavila. Bio je u samačkom domu za nezbrinuta lica dok mu država nije obezbedila stan. Ani nikad nije slao novac za pakete niti je odlazio sinu u posetu u Cirih. On i Zvezdan bi se pobili u rijalitiju za pet dana, a vidim da je moguće da će Moka da uđe. I njega je maltretirao.

Milena otkriva da je Slavniću ugrađen stent.

- Zvezdan je nekoliko puta Ani pretio da će zbog nje da završi u bolnici ili zatvoru. Malo ko zna da je on imao operaciju, da mu je ugrađen stent. Srčana aorta je bila u pitanju jer je imao problem od rođenja - otkriva ona i nastavlja da šokira svojim tvrdnjama:

Ana Slavnić, Ana Ćurčić, Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
foto: Nenad Kostić, ATAImages, Printscreen

- Kad Zvezdan počne da skida majicu i da se presvlači, Ana ide po kući da skuplja kašike, noževe jer on ima momente kad hoće da naudi sebi ili njoj. Videli ste svi kad je navodno hteo da sebi prereže vene ili da se izbode, tako je radio i u stanu kad se posvađaju.

Zvezdan je imao ozbiljne kockarske drugove, što je Ana Ćurčić za crnim stolom ispričala. Ona je, podsetimo, rekla da je on ostao i bez svog stana u vreme kad se najviše kockao, što potvrđuje priču da je njegova majka već tada morala na ulicu jer nije imala krov nad glavom.

- Nije on prokockao samo našu ljubav, već i naš stan jer se kockao bez granica. Sve što je imao ostavio je u kazinu. To je najgori porok, najveća bolest zavisnosti. Zbog kocke je spreman na sve. Prvo je u svet kocke ušao iz zabave, ali je ubrzo tonuo sve dublje. Izgubio je auto, stan, pozajmljivao novac od prijatelja, poznanika... Doskoro sam vraćala njegove dugove - objasnila je ona.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:02

REKLA MI JE DA SAM JA NULA OD ČOVEKA! Moka Slavnić zaplakao u Sceniranju i progovorio prvi put o Aninom ulasku u rijaliti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track