"DOBRO JE ŠTO SE ANA IZVUKLA IZ KRUGA NASILJA" Anabela podržala Ćurčićevu u odnosu sa Zvezdanom: Žene ne treba da TRPE i ĆUTE!
Foto: Ana Paunković, screenshot Pink tv

njen sud

"DOBRO JE ŠTO SE ANA IZVUKLA IZ KRUGA NASILJA" Anabela podržala Ćurčićevu u odnosu sa Zvezdanom: Žene ne treba da TRPE i ĆUTE!

Rijaliti -

Pevačica Anabela Atijas prokomentarisala je trenutno dešavanje u "Zadruzi". Ona kaže da je najbolja stvar koju je Ana Ćurčić uradila to što je u rijalitiju razotkrila Slavnića i objasnila da ju je kod kuće maltretirao, te i da je prolazila kroz sličnu situaciju:

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Ana Ćurčić ima veliku pozadinu sa Zvezdanom Slavnićem, ali mi je drago što je presekla i odlučila da nešto učini dobro za sebe. Mislim na to da se izvuče iz kruga nasilja. Jezivo je koliko žene ćute i trpe. Prva sam išla logikom da ne pričam o tome. Krila sam od dece, ćutala i mislim da je konačno došlo vreme da se neke stvari nazovu pravim imenom. Ne treba da se trpe nasilnici.

Slobodan Radovanović, Kristina Kija Kockar, Luna Đogani
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Damir Dervišagić

Podsetimo, Anabelina ćerka Luna Đogani bil aje takođe učesnik ljubavnog trougla u "Zadruzi". Ona je bila prva koja se u rijalitiju našla u takvoj situaciji. U prvoj sezoni rijalitija započela je vezu sa Slobom Radanovićem, koji je u to vreme bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar. Prevarena supruga im se pridružila i odnela pobedu, a nakon završetka "Zadruge 1" došlo je do razvoda.

Ipak, ljubav između Lune i Slobe nije opstala. Danas su srećni sa drugim partnerima, Luna se udala za Marka Miljkovića s kojim ima ćerku, dok je Sloba u braku s Jelenom, koja će im roditi sina za nekoliko dana. Kija nije sklopila novi brak.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

03:23

TOP 10 RAZVODA NA ESTRADI: Najskandalozniji raskidi poznatih srpskih parova (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track