Najnovije vesti

NAJNOVIJA DEŠAVANJA IZ ANĐELINOG DOMA! Javio se otac Đuričićeve, posle JAVNE BRUKE poručio SAMO JEDNO!
Foto: Printscreen/TV Pink

Sada je jasno

NAJNOVIJA DEŠAVANJA IZ ANĐELINOG DOMA! Javio se otac Đuričićeve, posle JAVNE BRUKE poručio SAMO JEDNO!

Rijaliti
17:03h

Roditelji učesnice "Zadruge" Anđele Đuričić, Ljiljana i Veliša Đuričić, u potpunosti su se izolovali otkad im je ćerka pred milionima gledalaca rasturila brak 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, sa kojim je javno, na televiziji, pravila dete.

Njeni roditelji ni reč ne žele da kažu za medije nakon javne bruke, a prema pričama, ne komuniciraju ni sa komšijama u Đenovićima u Crnoj Gori, gde im je porodična kuća. Nekretnina u kojoj žive, a deo izdaju, sada je na prodaju, zbog čega se priča da od bruke žele da odu iz Herceg Novog, u šta se uverila i ekipa "Premijera - Vikend specijala", koja je na licu mesta.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

Na terasi kuće Đuričića i dalje stoji oznaka "na prodaju", a na licu mesta pripadnici sedme sile nisu zatekli od Anđeline porodice. Ipak, niko iz Anđeline porodice nije hteo pred kamere - njen otac Veliša javio se na telefon, ali kada je čuo ko ga zove i kojim povodom, brzo je prekinuo vezu.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

- Nemam komentar - rekao je Veliša, a kada mu je Vujičić objasnio da su u njegovoj ulici, te da bi voleo da dobie njegovu izjavu, Anđelin otac je poručio:

- Obilazite vi sve i ovako... - promrmljao je Đuričić, a potom prekinuo vezu.

Podsetimo, kako je Kurir prvi pisao, Anđelini roditelji toliko su ogorčeni zbog ćerkinog ponašanja da su na korak od toga da je se zauvek odreknu.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju
00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja