"MOJE I ACINO DETE JE PREMINULO POSLE OSAM DANA..." Ana Ćurčić sa knedlom u grlu otkrila detalje TRAGEDIJE, pa ŠOKIRALA PRIZNANJEM
Foto: Printscreen

otvorila dušu o najbolnijoj temi

"MOJE I ACINO DETE JE PREMINULO POSLE OSAM DANA..." Ana Ćurčić sa knedlom u grlu otkrila detalje TRAGEDIJE, pa ŠOKIRALA PRIZNANJEM

Rijaliti -

Bivša supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić sa knedlom u grlu otkrila je svojim cimerima kakva tragedija ju je zadesila.

Naime, Ana Ćurčić pokrenula je bolnu životnu temu, i tom prilikom je priznala Jovani Tomić Matoroj, da joj je dete preminulo posle osam dana.

- Imala sam problem kad je Dušan umro da sam sanjala isti san od sna, pa mi je krenuo strah pd spavanja. Sin od brata, to mi je teška tema i izbegavam to - govorila je Matora.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen Zadruga

- I meni je dete umrlo sa osam dana prvo, moje i Acino - dodala je Ana.

- Ja sam se tako radovala kad je snajka bila trudna, dan noć je bila žurka, bitniji događaj od mog rođendana. Sve je bilo super, javljali su mi svake nedelje, čuvali Dušana i to sam tako doživela jer je brat odlučio da se zove dušan po mom stricu. Išao je na operaciju, bio je mali i rođen je sa anomalijom dušnika, nije mogao da diše i mislili su da je prehlada. Operacija je prošla sa desetkom, ali bio je mnogo mali i nije mogao da preživi - nastavila je Matora.

Ana je potom otkrila još detalja o detetu koje joj je preminulo posle osam dana, pa iznela zbog čega sumnja da je i dalje živo.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen Zadruga

- Pod tepih si gurnula, kao ja. To je dublja tema, o tome možemo da pričamo. Kod mene je situacija da ja nikad nisam dobila nijedan papir da mi je dete rođeno, nismo dobili da nam je dete umrlo, nismo imali pravo da ga sahranimo. Ja mislim da je ona živa. Zvala se Aleksandra i to je bilo dete ljubavi - govorila je Ana.

- Znam, rekla si mi sa kim - dodala je Matora.

- Nećemo sad o tome - poručila je Ana s knedlom u grlu.

Podsetimo, Ana je neposredno pre svog ulaska u rijaliti "Zadruga" na društvenim mrežama podelila sliku sa poznatim beogradskim biznismenom Draganom Acom Bulićem, ispod koje je napisala da je zapravo on njena najveća ljubav.

Kurir.rs

Bonus video:

04:26

KIJA POTVRDILA: Ana Ćurčić je tražila kumu Vanju da joj OSIGURA POBEDU U ZADRUZI! Znam šta je PREDLOŽENO, ODBILA JE, imam i DOKAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track