"ONI BI SRUŠILI ZADRUGU" Taki otkrio da li bi voleo da mu Slavnić bude ZET, pa šokirao priznanjem: Nemam 20.000 evra da kupujem...
Foto: Printscreen/Zadruga

bez dlake na jeziku

"ONI BI SRUŠILI ZADRUGU" Taki otkrio da li bi voleo da mu Slavnić bude ZET, pa šokirao priznanjem: Nemam 20.000 evra da kupujem...

Rijaliti -

Učesnici "Zadruge 6", Maja Marinković i Zvezdan Slavnić u poslednjih nekoliko dana sve više vremena provode zajedno, što je, kako javnosti, tako i ukućanima postalo i više nego zanimljivo. Sada se tim povodom oglasio njen otac Radomir Taki Marinković.

Radomir Marinković Taki je prokomentarisao odnos ćerke i Slavnića, i otkrio da li bi voleo da mu on bude zet.

Zvezdan Slavnić, Maja Marinković
foto: Printscreen/Pink, Ana Paunković, Damir Dervišagić

- Oni bi srušili Zadrugu, nikako! Kao prijatelj može, ali kao dečko ne. Zvezdan je ljubomoran, ne bi dozvolio Maji da nosi ono što nosi. Ja nemam 20.000 evra da kupujem novu garderobu, pare za bacanje nemam. Oni znaju kako se Maja ponaša u Zadruzi, da doživljavam nove stresove ne mogu! - rekao je Taki.

Taki Marinković
foto: printscreen

Marinković je potom, još jednom ponovio da bi Maju i Zvezdana najviše voleo da vidi u prijateljskom odnosu, kao i to, da je njegova ćerka najbolja kada je u Zadruzi bez veze, odnosno, kada je sama.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

02:44

Taki o Maji Marinković i pretnjama Jovani Jeremić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track