ALEKS NIKOLIĆ NA UDARU SVIH DA JE ZAVELA SLAVNIĆA, A OVO JE NJEGOVA VERZIJA PRIČE Zvezdan opisao šta su radili ispod pokrivača
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić, Printscreen

mnoge su zanimali ovi detalji

ALEKS NIKOLIĆ NA UDARU SVIH DA JE ZAVELA SLAVNIĆA, A OVO JE NJEGOVA VERZIJA PRIČE Zvezdan opisao šta su radili ispod pokrivača

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić prokomentarisao je sukob Aleksandre Nikolić i Ane Ćurčić i tom prilikom je otkrio šta se dešavalo u izolaciji sa starletom.

- Moram da kažem da se ništa između Aleks i mene nije desilo. Za ruku sam je samo uhvatio. Ništa se nije desilo, kad je ušla Ana branila je Aleks, a sada govori ovo - rekao je Zvezdan.

- Očekivala sam da Zvezdan ostane dosledan onome što misli o meni. Svi su mislili da ću ja stati na nečiju stranu, ali nije tako. To što se ja sa Anom družim, ne znači da sam stala na njenu stranu. Nije na meni da pričam da li je njihova relacija dobra ili ne - kazala je Zorica.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen Zadruga

- Moram samo da kažem nešto. Ana je rekla da će mi dati par dana da se odmorim i ne komentariše me. Samo je molim da se ne obazire na moje zdravstveno stanje jer se danas smejala kad ga je Neca danas komentarisao - dodao je Zvezdan.

- Ja se nisam smejala - dodala je Ana.

- Ona se smejala mojoj imitaciji, a ne mom ruganju - kazao je Neca.

- Zvezdan svima veruje više nego meni - rekla je Ana.

- U njihove relacije ne zalazim. Očekivala sam da kao dvoje ljudi racionalno pričaju i sve reše, ali ko sam ja da bilo šta očekujem od njih. Ja sam bila oduševljena kad je Zvezdan na početku veličao Anu i pričao najlepše o njoj, a onda je uradio sve ovo - rekla je Zorica.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen Zadruga

- Hvalio sam nju, a ne sebe - dodao je Zvezdan.

Podsetimo, Zvezdan je u vidno pripitom stanju muvao Aleksandru i ljubio je u usta, dok se ona sve vreme trudila da ne poklekne. Tada je čak i raskinuo sa Anđelom, a kad je naišao na zid kod Nikolićeve ubrzo se vratio mlađašnoj Crnogorki.

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track