OVAJ PEVAČ JE KEBIN BRAT: Godinama se bavi muzikom, završio je fakultet i ne voli da se EKSPONIRA! Neverovatna sličnost
Foto: Nemanja Nikolić

KEBA PRVI PUT POKAZAO BRATA

OVAJ PEVAČ JE KEBIN BRAT: Godinama se bavi muzikom, završio je fakultet i ne voli da se EKSPONIRA! Neverovatna sličnost

Stars -

Dragan Kojić Keba predstavio je brata od tetke Gorana Jevtića, kojeg je javnost prvi put imala priliku da vidi, a popularni pevač otkrio je da se i njegov brat već godinama bavi muzikom i da je zato iskoristio priliku da ga predstavi širokim masama.

Goran je dugogodišnji pevač, takođe je i profesor fizičkog vaspitanja u jednoj školi i, za razliku od Kebe, ne voli da se eksponira u medijima, pa je u emisiju došao na njegov nagovor.

Dragan Kojić Keba
foto: Printscreen Grand Tv

- Ovo je moj rođeni brat od tetke, pa jeste tako. Goran Jevtić, njega zovu Goran Keba, inače su u mojoj familiji svi Kebe. On se i te kako bavi muzikom, zavšio je DIF, ne znam koliko mu se dalo u muzici, ali evo, kako kaže emisija - nikad nije kasno - objasnio je Keba.

Goran Jeftić
foto: Printscreen Grand Tv

- Završio sam fakultet i volim sport, ali mi je muzika na prvom mestu. Uvek sam pratio dobre peme i volim dobre narodne pesme, dvojke. Kada sam počeo da pevam, te dvojke su bile aktuelne. Ja sam se baš pronašao u ovom načinu života, malo škola, malo svirka i to je tako - otkrio je o sebi "Goran Keba".

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

04:15

Dragan Kojić Keba posvetio pesmu OTAC MI JE BOG Novaku Đokoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track