"PREPOZNAJEM STOKHOLMSKI SINDROM" Aca Bulić o Ani Ćurčić, njihovoj tinejdžerskoj ljubavi i gubitku zajedničkog deteta
Foto: Damir Dervišagić, Instagram/ana_curcic_official

otvorio dušu

"PREPOZNAJEM STOKHOLMSKI SINDROM" Aca Bulić o Ani Ćurčić, njihovoj tinejdžerskoj ljubavi i gubitku zajedničkog deteta

Rijaliti -

Aca Bulić, bivši dečko Ane Ćurčić ispričao je na koji način gleda na Anino učešće u "Zadruzi" i dotakao se njihove tinejdžerske ljubavi koja je ostavila veliki trag na njega.

- Moje detinjstvo obeležila je veza sa Anom. Zajedno smo rasli i odrastali, moje uspomene i veza sa njom je bezgranični - započeo je Aca priču.

Aca Bulić
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

- Da li je to Ana koju poznajete?

- Nije to Ana koju poznajem, prepoznajem neki Stokholmski sindrom, gde se žrtva vezuje za predatora. Nije ovo Ana koju poznajem, ona ima niz kvaliteta - rekao je Bulić.

Da li ste mogli da primetite kako je živela, da li Vam se žalila?

- Najžalije mi je što sada to saznajem, da sam znao ništa ovako ne bi bilo - istakao je on.

Aca Bulić
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Aca je potom progovorio o tragediji koja mu je obeležila čitav život.

- Ta tragedija je obeležila deo moj života. 93. godina otkobar mesec, Ana i ja smo trebali da se venčamo. Ja ću ispričati jedan detalj, od moje bake drugarica je gledala u šolju i rekla mi je "ja ovde ne vidim ni svadbu ni dete". Posle dva dana dešava se scena da kada se Ana porodila, u startu su svi slavili ja sam bio prazan. Intuicija mi je govorila da nešto nije u redu, posle kreće borba za Anin i detetov život, 10 dana pakla. Moj neki komentar sa ovog aspekta, tada sam bio najmoćniji u životu. I pored svega toga osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da spasim ni Anu ni dete. Ona je deo mene, do god sam ja živ ona ne treba da razmišlja ni o čemu - kazao je Aca.

Aca Bulić
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Aca je potom istakao da li se čuo sa Anom pre njenog ulaska u rijaliti.

- Ja sam Anu istetovirao sa 13 godina. To je jedina tetovaža koju imam, i dan danas je nosim. Čuli smo se pre njenog ulaska u "Zadrugu". Ja sam joj dao podršku, razgovarali smo na sve neke teme. Nije me poslušala - zaključio je Aca u emisiji "Premijera - Vikend - Specijal".

Večeras u emisiji "Crna hronika" koja se emituje od 19.15 časova na Kurir televiziji, Aca Bulić govori o odnosu Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Otkriće sve detalje veze sa Anom i bolnog gubitka njihove ćerke. Biće reči i o fudbalu, njegovom ocu Jusi Buliću i kriminalnom životu koji je obeležio njegovo odrastanje.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

01:16

NISAM ZNAO DA IM JE TAKVA VEZA, URADIO BIH SVE DA JOJ POMOGNEM! Aca Bulić otkrio sve detalje odnosa sa Zvezdanom i Anom Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track