NJU ČOLA VOLI VEĆ 33 GODINE Izbegava javna pojavljivanja, pevačeva obožavateljka ju je ISEKLA NOŽEM po licu OVIM GA JE ZAVELA ŽENA
Foto: Dragana Udovičić

osvojila ga dok je bila studentkinja geografije

NJU ČOLA VOLI VEĆ 33 GODINE Izbegava javna pojavljivanja, pevačeva obožavateljka ju je ISEKLA NOŽEM po licu OVIM GA JE ZAVELA ŽENA

Stars -

Od prvog koraka na estradnoj sceni Zdravko Čolić je bio miljenik žena. Tako je i danas. Iako će u maju napuniti 72 godine, pripadnice lepšeg pola i dalje ga vole.

Kroz svoju karijeru nije mnogo pričao o svojim ljubavima. Dugo je bio neženja, pa je kao grom iz vedra neba pre 22 godine odjeknula vest da je sklopio brak sa izvesnom Aleksandrom. O njoj niko ništa nije znao, jer je i nju Čola krio od javnosti. I sada je ona samo njegova supruga, posvećena porodici, žena koja se ne pojavljuje na javnim dešavanjima sa svojim mužem. I na njegovim koncertima se trudi da ostane neprimećena, ali je prošle godine uslikana među publikom kako uživa dok svog muža gleda na sceni.

Aleksandra Čolić
foto: Nemanja Nikolić

Aleksandra je postala gospođa Čolić 1. maja 2001. godine. Najvećoj balkanskoj zvezdi rodila je dve ćerke. Kada se oženio imao je 50 godina. Pre potpisivanja papira pred matičarem, njih dvoje su bili u vezi 11 godina. Čola je svoju suprugu upoznao još dok je ona studirala geografiju.

Jednom prilikom je otkrio da ga je Aleksandra osvojila svojom jednostavnošću. I svi oni koji su je videli upravo su to rekli. Potpuno opuštena žena, koja nije opterećena slavom svog muža.

Zdravko Čolić, Aleksandra Čolić, Una Čolić
foto: Kurir

- Očarala me je svojom jednostavnošću i prvrženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu - ispričao je svojevremeno Čola u jednom od intervjua.

Inače, njegova supruga je jednom prilikom napravila presedan pa je pristala da se pojavi u jednom spotu svog supruga. Ona se pojavljuje u poslednjem kadru videa za numeru "Tebe čuvam za kraj".

Zdravko Čolić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na njenu odluku da se ne ekponira u javnosti uticao je jedan nemili događaj o kojem je Čola pričao.

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:35

TATA, VOLIMO TE! Zdravko Čolić prišao ĆERKAMA na koncertu, a snimak raznežio region, one počele da VRIŠTE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track