OGLASIO SE MILOŠ BOJANIĆ! Nakon spekulacija o aferi Mikice i Maje, pevač odbrusio "Moja snajka je lepša i prirodnija od svih"
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

PEVAČ OTKRIO POZADINU NJIHOVOG ODNOSA

OGLASIO SE MILOŠ BOJANIĆ! Nakon spekulacija o aferi Mikice i Maje, pevač odbrusio "Moja snajka je lepša i prirodnija od svih"

Rijaliti -

Nedavno je nastao opšti haos zbog pitanja vezanog za odnos Maje Marinković i Mikice Bojanića. Naime, prema ocenama zadrugara, par koji bi mogao imati neku vrstu odnosa nakon rijalitija, jesu upravo njih dvoje.

Mikica Bojanić
foto: Printscreen/Zadruga

Tom prilikom je Mikica ušao u sukob sa Miljanom Vračevićem, koji je Adamu Labunskom, kako je on otkrio zadrugarima, pričao da će ovaj par zasigurno ući u neku vrstu odnosa, a da će isti, ovekovečiti fotografijama, što je "u stilu" Maje Marinković.

Maja Marinković
foto: Damir Dervišagić

Tom prilikom, za domaće medije oglasio se i pevač Miloš Bojanić, njegov otac, koji je bio izričit pri stavu da njegov sin nikada ne bi počinio neverstvo:

- Igraju rialiti. Maja je naš iskreni ptijatelj i prihvatila je zezanje. Moja snajka je lepša i prirodnija od svih devojaka tamo - rekao je Bojanić.

Miloš Bojanić
foto: Printscreen/Youtube/Grand

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

04:27

Miloš Bojanić o saobraćajnoj nesreći sa Šijanom i Limunom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track