ANA ĆURČIĆ PRETI DNEVNIKOM ZVEZDANOVOG NASILJA: Obratiću se majci kada budem htela, ona je svedok
Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

pisala je traume, ne osećanja

ANA ĆURČIĆ PRETI DNEVNIKOM ZVEZDANOVOG NASILJA: Obratiću se majci kada budem htela, ona je svedok

Rijaliti -

Ana Ćurčić je u razgovoru sa voditeljem Darkom otkrila da je pisala dnevnik u kojima navodno ima zapisano šta joj je Zvezdan radio dok su bili u braku te da će to izneti onog trenutka kada bude htela.

- U mnogim situacijama sam se plašila da zovem policiju. Posle toga bih tek imala veći pakao u svom životu. Zato sam zvala nekog drugog, pa odustala. Zapravo sam sve vreme sebe zadržavala u problemu.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Ana je istakla da se Zvezdanu sviđa Maja.

- On bi bio sa Majom. On traži slobodu, ispade da je on bio u tamnici. Svašta ćete vi čuti od Zvezdana. Nekada davno je bio jedan divan iskren drug. Do nekih zaključaka sam došla.

- Rekla sam Zorici i sada kažem javno, imam dosta materijala zapisanih i datum i vreme dešavanja. Sada neka znaju svi, kada se na to budem odlučila to ću pokazati, tada ću se obratiti mojoj majci.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Ona mnogo toga zna, kao i njegova majka ali je ona bolesna i nju bih izuzela, pored toga što znaju moji prijatelji. Samo sam zapisivala traume. Ja inače dugo pišem pesme i priče, ali to sam pisala da bih možda jednog dana spasila sebe. Nije dnevnik mojih osećanja nego dnevnik događaja.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

03:47

ANA ĆURČIĆ JE OLIČENJE ZLA, A OVO JOJ JE SKRIVENA NAMERA! Jelena Golubović oplela po Zvezdanovoj bivšoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track