"ANĐELA JE ZVEZDANOVA I ANINA ŽRTVA" Maja Nikolić urnisala Zvezdan, progovorila o njegovim krajnjim namerama sa Đuričićevom
Foto: ATA Images

"ANĐELA JE ZVEZDANOVA I ANINA ŽRTVA" Maja Nikolić urnisala Zvezdan, progovorila o njegovim krajnjim namerama sa Đuričićevom

Rijaliti -

Pevačica Maju Nikolić komentarisala je odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić i smatra da će se Zvezdan pomiriti sa Anom Ćurčić kad se završi rijaliti.

- Zvezdan je samo iskoristio Anđelu, jer sam odavno rekla da je ona žrtva njegova i Anina žrtva. Zvezdan se razuzdao u rijalitiju i sigurno će se pomiriti sa Anom kada izađe, jer sve je ovo deo njihovog plana. A možda se pomire i u rijalitiju. Svi vidimo koliko je Ana i dalje zaljubljenja u njega. Sve gadosti koje je ispričala da joj je radio, verujem da je tako, ali koja žena bi trpela godinama takve stvari. Kakva je to majka koja decu izlaže nasilju i neprestanom gledanju nasilja? O Ani nemam lepo mišljenje, jer je iz ovako bolesne veze mogla odavno da izađe. To što je sve trpela i ponovo mu se vraćala, govori o tome da joj je potrebna stručna pomoć - kazala je Maja.

Anđela Đuričić
foto: screenshot Pink tv

Pevačica smatra da Filip Car ne oseća apsolutno ništa prema Aleksandri Nikolić i da je sa njom samo jer ne može da bude sam.

- Sa strane Cara ne postoje emocije prema Aleks. On je neko kome je potreban s**s tokom rijalitija, da nije Aleksandre, bio bi sa bi sa nekom drugom, samo da ne bude sam. O Caru nikad nisam imala lepo mišljenje i mislim da je svaka devojka psihički bolesna koja je sa njim. On je upravo slika kako muškarac ne treba da izgleda i kako ne treba da se ponasa - istakla je Nikolićeva.

kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track