MOKA U MANASTIRU PRONALAZI MIR ZBOG ZVEZDANA! Zoranov drug otkriva da li će stariji Slavnić ući u ZADRUGU
Foto: Shutterstock, Nenad Kostić

drug sve otkrio

MOKA U MANASTIRU PRONALAZI MIR ZBOG ZVEZDANA! Zoranov drug otkriva da li će stariji Slavnić ući u ZADRUGU

Rijaliti -

Zoran Moka Slavnić , bivši košarkaš i otac poznatog rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića, u slobodno vreme posećuje manastire sa svojim prijateljima i na neki način u tome pronalazi mir, kako pišu domaći mediji.

Izvor blizak Moki otkrio je da je Slavnić nedavno posetio manastir Tumane, kako bi se molio za Zvezdana a potom odgonetnuo da li će se on naći kao takmičar "Zadruge 6".

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

- Moka se i dalje oporavlja, nakon što je imao problem sa stopalom koje mu je bilo palo te koristi svaku priliku da ode u neki rehabilitacioni centar u Srbiji. On je i dalje smešten na Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Sokobanjskoj gde je pod terapijom, a s vremena na vreme izlazi i putuje. Sada bio u Golupcu gde je obišao i manastir Tumane i tamo se molio za sina Zvezdana koji je u "Zadruzi". Zoran je mnogo zabrinut za Zvezdana, ali još nije spreman da uđe u rijaliti i suoči se s njim i sa Anom, a nije siguran ni da li je to pametno. Bio je na korak da pristane, međutim nije, ali je i dalje u pregovorima s produkcijom rijaliti programa - kaže izvor.

Zoran Moka Slavnić
foto: Nemanja Nikolić

Slavnić, osim putovanja, uživa i u druženju s prijateljima koje poznaje decenijama i koji ga čak i savetuju oko ulaska u "Zadrugu".

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:04

Moka Slavnić se obraća Kristijanu povodom ubistva Olivera Jovanovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track