SA ANĐELOM BIO U LETNJOJ ŠEMI, A SADA OKRENUO NOVI LIST! Mensur zaljubljen do ušiju, a zbog ovih stvari se NAJVIŠE KAJE
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Ilustracija

nikad nije bio ZADOVOLJNIJI

SA ANĐELOM BIO U LETNJOJ ŠEMI, A SADA OKRENUO NOVI LIST! Mensur zaljubljen do ušiju, a zbog ovih stvari se NAJVIŠE KAJE

Rijaliti -

Mensur Ajdarpašić tokom učešća u nekoliko sezona Zadruge najveću pažnju privukao je burnim ljubavnim odnosima sa cimerkama iz rijalitija, a nakon svega rešio je da predahne od rijaliti karijere, posveti se sebi i svojoj novoj izabranici.

Ajdarpašić se u intervju osvrnuo na svoje greške iz prošlosti, novu izabranicu, ali je takođe i spomenhuo i glavne aktere ljubavnog trougla koji tresu region.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Pink

- Na ljubavnom planu sve je pod kontrrolom. Srećan sam i zadovoljan - bio je iskren Mensur, a onda se osvrnuo na ljubavni trougao:

- Ništa lepo ne mislim o Zvezdanu, Ani i Anđeli. Užas i sramota. Uvek mislim nema gore, ali nikad nije bilo ovako loše. Iskreno i ne pokušavam da gledam, ne mogu gledati to zaista. Anu ne znam lično, ali nemam lepo mišljenje o njoj. Dosta sam sebi posvećen i svojim ciljevima, tako da ne gledam glavne aktere ove priče- isti;e Mensur, a potom otkriva zbog čega se najviše pokajao togok svog rijaliti učešća:

- Ne bih ponovio nikad svoje ljubavne odnose u kojima sam bio. Da vratim vreme bio bih sam i mnogo bolji, pozitivniji, zabavniji. Postoji mnogo grešaka, svi grešimo, ali to nije opravdanje za mene - bio je iskren Mensur.

Mensur Ajdarpašić, Anđela Đuričić
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Podsetimo, između Anđele Đuričić i Mensura Ajdarpašića su se, prema mišljenju mnogih, varnice pojavile dok su još uvek bili u "Zadruzi", a nedavno je dodatno uzburjkao javnost kada je javno raskrinkao Anđelu Đuričić i otkrio da su bili u jednoj vrsti odnosa tokom leta, kao da su se nekoliko puta videli.

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

00:31

MENSUR ZADOVOLJAN STEFANOVIM PONAŠANJEM! Ajdarpašić posetio Karićevu kuću pa nazdravio sa Osmanom: Gospodski si to odradio! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track