"OSTAVILA JE MUŽA ZBOG ZVEZDANA" Kuma potvrdila da se Ana viđala sa Slavnićem dok je bila u braku: Zaljubila se i izašla iz stana
Foto: Printscreen/PINK

bez zadrške otkrila sve

"OSTAVILA JE MUŽA ZBOG ZVEZDANA" Kuma potvrdila da se Ana viđala sa Slavnićem dok je bila u braku: Zaljubila se i izašla iz stana

Rijaliti -

Sinoć je u "Zadruzi" došli do žestokog karambola između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, a sada je njihov sukob prokomentarisala i Anina kuma, Milena Kačavenda.

Kako komentarišete Zvezdanove suze? Da li mislite da je to neki vid manipulacije i da samo hoće da je ućutka ili je to iskreno pokajanje?

- Ne, iskreno pokajanje nije, manipulacija kao i do sad što on vrlo dobro radi kad je Ana u pitanju. Ja bih to nazvala odvrnuo je česmu, ali bukvalno.

Zvezdan je sinoć rekao da je Ana svakog svog partnera varala sa njim, pa i Acu Bulića, kako to komentarišete?

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

-Kako da ne. Tražim pogrdne reči, ali ne nalazim. On je jedan manipulatini lažov, možda i najgori kog sam u životu videla. Sad bih ja postavila njegovo čuveno pitanje njemu, šta si tražio sa njom tolike godine kad je psihijatriski slučaj, tabletomanka, kockarka? Do sad je pitao on, a sad bih pitala ja, šta si tolike godine radio sa tom ženom? Laže, a na Boga ne misli. Čak i Ana zaboravlja, a ja jako dobro znam. Ana je bila sa Acom pre 30 godina, a sa Zvezdanom poslednjih 15. Da je obrnuto bilo bi okej da je Zvezdana varala sa Acom, pa da kažemo da je moguće, ali Acu sa Zvezdanom ta priča je van mozga i suluda. To je sumanuto i van pameti. Oni jesu bili mladi i bila je ideja kad dobiju dete da će se uzeti jer ona je tad bila u svojim devetnaestim godinama, ali pretpostavljam da zbog ludila u kojem pliva u ovom trenutku da nije ni sama shvatila da je to bilo pre 30 godina. Zvezdana tad nije bilo ni na mapi.

Zvezdan je rekao da je Ana svog bivšeg muža poslednjih godinu dana braka varala sa njim, da li je to istina?

-To je notorna laž jer sam vrlo intezivno u tom perodu bila deo njenog života. Ja sam svedok i još jedna drugarica svega toga, to je notorna laž. Ana je bila takva gospođetina da je ona sa svojim suprugom sela i rekla mu iskreno šta se dešava jer ona jeste Zvezdana viđala u par navrata, ali to je bila kafa. On je nju saletao sa svih strana jer se poznaju od ranije do te mere se zaintrigirala i počela da se zaljubljuje. Meni je žao što njen bivši suprug ne želi da se javno oglašava. On danas ima brak, ima malo dete i to su razlozi, a pritom i brine o njihovo dvoje dece. On je vrlo isključiv da ne želi da izađe u medije, ali verujem kad ona izađe da će se zajedno sa njom pojaviti u medijima i sve to demantovati jer je on jedan sjajan tip. On i Ana i dan danas imaju fenomenalan odnos, pritom Ana je došla suprugu i rekla: "Ja sam se zaljubila, ja želim da te ostavim". Na sve to Ana se tad iselila iz stana, a deca su ostala sa Saletom, ništa nije tražila, a kasnije su Sale i ona u hodu sve rešili kao ljudi. On je divan bivši muž kojeg bi svaka žena poželela, a posebno jer je Ana njemu u lice rekla da se zaljubila, čak i u koga, što danas nemamo prilku često da vidimo. Sela je i bila gospođa, svi mi bliski ljudi to jako dobro znamo.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Da li imate informaciju kako Anina deca podnose sve ovo što se dešava?

- Anina deca ovo podnose jezivo, oni su kod mene u kući svaki drugi dan da li na ručku, kafi ili sa mojom decom. Podnose vrlo teško, ali su se sad već malo navikli jer se puno bavim time, tata im je tu za sve što treba, ali ja sam žensko i najbliža njima. Nekako se navikavaju. Objašnjavam im da je to bio Anin izbor i da ovo mora da prođe i da ako je ovo cena da ga ostavi za vek i vekova da se prilagode i prihvate. Suštinski su dobro, rijaliti ne prate, ali s druge strane im je teško da gledaju i čuju od prijatelja, druge dece i bliskih ljudi. Nije lako da čuju da se raspada u delove, ali su zaista hrabri.

Šta očekujete od razgovora a koji su se Ana i Zvezdan dogovorili da se desi u nedelju?

Ana Čurčić, Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić
foto: Kurir Televizija, screenshot Pink tv

- Od tog razgovora očekujem da od tog posla nema ništa. Ana je i dalje nažalost u vrtlogu manipulacije i znam koji strah ima od njega. Pokušava da ga spusti i smiri, teško podnosi izjave kojim gađa, zabrinuta je za decu i porodicu. Ona ovo želi da smiri jer ju je udario gde je najviše boli, a to je porodica. Ana je vrlo vezana za decu, majku i sestru koja nije u medijima, a ja sam sa njima svaki dan u kontaktu. Verujem da ovo radi kako bi ga zaustavila i njeni najbliži to ne bi slušali. Od dogovora nema ništa, očekujem da će on da odlepi kao i do sada ako bude govorila stvari koje njemu ne odgovaraju, a njemu odgovara da je ućutka.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track