ĆURČIĆEVA SPREMA PAKLENU OSVETU ZVEZDANU! Šou tek kreće: Ana čuva lekarsku dokumentaciju POVREDA posle s*ksa! NOVI DETALJI
Foto: M.M./ATAImages, Instagram/ana_curcic_official

ĆURČIĆEVA SPREMA PAKLENU OSVETU ZVEZDANU! Šou tek kreće: Ana čuva lekarsku dokumentaciju POVREDA posle s*ksa! NOVI DETALJI

Rijaliti -

Turbulentan i skandalozan odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića ne prestaje da šokira kako učesnike Zadruge 6 tako i celokupnu srpsku javnost. Svakim danom na površinu isplivavaju nove tvrdnje o psihičkom i fizičkom nasilju koje je Ana navodno godinama trpela.

Kako saznaje od izvora bliskog Ćurčićevoj, njihov odnos će dobiti epilog, ali tek kada se šou-program završi, i to tako što će Ana iskoristiti keca u rukavu koji će Slavnića oterati u zatvor.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Svi su šokirali Aninom pričom da ju je Zvezdan maltretirao, tukao, vezivao za radijator, a potom zahtevao od nje da s njim vodi ljubav najbolje što ume i može - počinje Anina prijateljica koja je zbog delikatnosti priče želela da ostane anonimna.

- Posle jedne od takvih noći koja je bila puna verbalnog ponižavanja i trenja na intimni čin Ana je posetila ginekologa koji je na pregledu utvrdio da ima povrede koje nisu bile bezazlene. Sve je opisao u izveštaju, koji je Ana naravno sačuvala.

Izvor objašnjava da je strah bio glavni razlog zbog kog Ana Zvezdana nije prijavljivala za nasilje.

Zvezdan Slavnić
foto: printscreen Zadruga

- Nikada ona njemu nije oprostila te stvari i situacije, ali jako ga se plašila i zato ga nije prijavljivala iako crno na belo ima lekarske izveštaje i dokumentaciju kakve je i gde povrede zadobijala. Ulazak u Zadrugu je bilo njeno veliko otreženjenje i vidi se da je psihički ojačala jer sve što je javno ispričala može samo žena koja je rešila da stvari istera do kraja. Dokumentacija koju ima njeno je najveće oružje protiv Zvezdana, a jedan od planova je da ga čim se rijaliti završi i kada izađu u realan svet tuži za nasilničko ponašanje, a uz lekarske izveštaje i svedoke koje ima, zatvorska kazna za Zvezdana bila bi više nego izvesna - završava izvor.

kurir.rs/alo

Bonus video:

01:04

Moka Slavnić se obraća Kristijanu povodom ubistva Olivera Jovanovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track