KO JE ĆERKA ANE ĆURČIĆ? Zvezdan joj slao pisma iz zatvora, ima istetovirano njegovo ime, a u vezi je sa fudbalerom Partizana
Foto: Kurir, ATAimages, Printscreen/Instagram

Evo čije CRNO- BELO SRCE je osvojila

KO JE ĆERKA ANE ĆURČIĆ? Zvezdan joj slao pisma iz zatvora, ima istetovirano njegovo ime, a u vezi je sa fudbalerom Partizana

Rijaliti -

Ana Ćurčić glavna je tema kako u rijalitiju tako i van njega, a otkako je ušla u rijaliti da se suoči sa nevernim suprugom Zvezdanom Slavnićem i njen privatni život, kao i porodica su pod budnim okom medija.

Poznato je da je Anina ćerka Iva samo je dve godine mlađa od ljubavnice njenog nevenčanog supruga Zvezdana, Anđele Đuričić. Anina naslednica je aktivna na društvenim mrežama gde je otkrila da je u vezi sa fudbalerom Partizana Nemanjom Jovićem.

Ana Slavnić, Ana Ćurčić, Iva Kovačević, Nemanja Jović
foto: Instagram/kovacevicka.queen, Printscreen, ATAImages, Ilustracija

Takođe, mnoge gledaoce je zaintrigirao Zvezdanov odnos sa Aninom ćerkom Ivom koja je istetovirala čak i Zvezdanovo ime na ruci, a isplivala su i pisma koja joj je Slavnić slao dok je bio u zatvoru.

Iva Kovačević
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Kako je Ana istakla, njena ćerka Iva je dete za primer, a sudeći prema njenim društvenim mrežama, ona se ranije bavila odbojkom, dok sada uživa u doterivanjum, jer je na svim fotografijama tip top sređena.

Kurir.rs

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track