"CAR I ZOLA SU NARKOMANI, MILJANA JE UZIMALA BELO" Isplivao šokantan snimak Marijinog razgovora iz apartmana, Kulićeva sve otkrila
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

zaboravila na kamere

"CAR I ZOLA SU NARKOMANI, MILJANA JE UZIMALA BELO" Isplivao šokantan snimak Marijinog razgovora iz apartmana, Kulićeva sve otkrila

Rijaliti -

Marija Kulić više puta je istakla kako ne podržava vezu njene ćerke Miljane Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom, a sada je otkrila da je Zola Miljani davao drogu dok su bili u vezi van rijalitija.

Marija Kulić, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nenad Kostić, Shutterstock, Ilustracija

Na društvenim mrežama počeo je da se širi snimak Marijinog razgovora iz apartmana gde govori da su Car i Zola koristili narkotike u spoljnom svetu.

Zvezdan Slavnić, Filip Car
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Hoće da ostavi drogu? Nijednu emisiju "Narod pita" nije došao da nije belo uzimao, da bi mogao da se dere u emisiji. Napolju uzima i kupuje svaki dan, i on i Car, narkomani. Miljani davao da je navuče, 210 sa 110 imala pritisak u Nišu kada su bili u stanu. Dao joj belo a ona lekove pije. Siniša hteo da ga ubije na mestu, samo ga čeka da dođe u Niš. Došla Hitna pomoć, krv joj na nos išao. I ja da podržavam njih? Ne želim ga nijednoj, kamoli mom detetu - ispričala je vidno uznemirena Marija.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:17

Marija Kulić i Bebica došli po Miljanu u bolnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track