ZVEZDAN PRETIO ANI NOŽEM! Ćurčićeva PREBLEDELA OD STRAHA, na smrt se preplašila, pobegla na KAPIJU, on je ZVERSKI proganja HAOS
Foto: Printscreen

DRama

ZVEZDAN PRETIO ANI NOŽEM! Ćurčićeva PREBLEDELA OD STRAHA, na smrt se preplašila, pobegla na KAPIJU, on je ZVERSKI proganja HAOS

Rijaliti -

Cenu noć su se ponovo Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić svađali prepucavali, a u jednem trenutku saterao je Anu u ćošak, te ju je napao u spavaćoj sobi i od nje tražio potvrdu da je dobar čovek.

Ana, preplašena na smrt, počela je da drhti, moleći Zvezdana da se pomeri od nje, ali je on to odbijao. U jednom trenutku joj je zapretio da će doneti nož i da će je silom naterati da prizna da li je ili pak nije dobar čovek.

- Evo, ja ću da donesem nož i uceniću te da kažeš da li sam čovek ili nisam! Evo, uceniću te! - zapretio je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

- Zašto ne možeš mene da ispoštuješ? - uzvratila je preplašeno Ana.

- Ne moram! Ne moram, nisi ni ti mene! - odbrusio je Slavnić.

Slavnić se uneo Ani u jednom trenutku u lice, na šta je ona burno reagovala. Ćurčićeva se prepala zbog nagle promene Slavnića, pa je pokušavala da se skloni od njega.

-Ti si ušla ovde kao najveći cinkaroš, lagala si svoju decu, ko će tebi da veruje kada si rođenu decu slagala za pare - vikao je Zvezdan.

-Šta si nervozan, ti mene nikada nisi voleo, uništio si me Zvezdane - govorila je Ana.

-Tebi čovek ne može ni za šta da veruje, ti pričaš laži o meni, a ideš mi na ku*ac. Zašto se koristiš je*enim kodeksima, kada ti nisi ni uličark ni banditi, ti mene provociraš, a dobijaš ovde jer me boli - upitao je Zvezdan.

-Ja imam pravo na svoje mišljenje, i kodeksi su za sve, a ne samo za ulicu. Šta ti hoćeš od mene više, šta da prestanem? - upitala je Ana.

-Ne viči, spusti loptu - govorio je Zvezdan.

-Mene je sramota da sam ikada bila tvoja, meni je loše kada ti čujem glas, ne mogu da te gledam - govorila je Ana.

-Idi kući, ako budeš ostala ja ću tek da te razvaljujem. Ti i ja smo završili, šta god da je bilo, bilo je, nisi bitna više. Ti ne možeš ništa da uradiš - nastavio je Zvezdan,

-Ti pretićš Zorici, nemaš pravo da joj govoriš bilo šta, ona mene ne savetuje, ona pokušava da spusti loptu. Uništena sam totalno zahvaljujući tebi - pričala je Ana.

- Što ti nisi srećna što si otišla. Ti si zlo, ovo što ti radiš je loše, bodeš me noževima, e sada ću aj da uzmem nož da sečem vene - pretio je Zvezdan ali to nije uradio.

- Šta sam ja sada uradila, ti mene optužuješ za sve, a ovo što ti radiš meni. Ostavia me, ja želim da odem od tebe, ja tebe ne diram - govorila je Ana i pokušavala da se skloni od Zvezdana, ali joj on nije dao.

- Što ti nisi zbog mojih i naših prijatelja ćutala - govorio je Zvezdan.

- Ti bre nisi normalan, idi leči se - govorila je Ana.

- Ti bi se sutra pomirila sa mnom, svi to znaju, vrati se nazad, pi*ko jedna, priznaj bre šta je tvoja poenta sa mnom - vikao je Zvezdan a Ana je krenula da beži od njega.

Ana Ćurčić nakon što je uspela da pobegne od Zvezdana Slavnića, završila je ispred kapije impozantnog imanja u Šimanovcima, a obezbeđenje se odmah pojavilo zbog napete situacije.

Ana je želela da je produkcija izvede, jer se prepala od Slavnića i želela da je produkcija izvede, jer se prepala od Slavnića. Obezbeđenje sve vreme bilo u pripranosti, tako da nije moglo doći do fizičkog obračuna bivših partnera.

Međutim, Slavnić joj nije dao mira ni sekunde, pa joj je sve vreme prebacivao, dok je Ana pokušavala da se smiri. Potom ga je ponovo opomenula da se skloni od nje, ali on je to potpuno nonšalantno kulirao.

- Skloni se, neću da pričam sa tobom! Skloni se, da bih mogla da prođem! Neću da te gledam - ponavljala je Ana, dok joj je Zvezdan kontrirao.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs

Bonus video:

00:44

Moka Slavnić se javno obratio sinu Zvezdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track