ZLO I NAOPAKO! Kulićka godinama UHODILA pevače, koristila JEZIVE metode zastrašivanja, a ni OVO joj nije bilo strano
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

pravila im VELIKE probleme

ZLO I NAOPAKO! Kulićka godinama UHODILA pevače, koristila JEZIVE metode zastrašivanja, a ni OVO joj nije bilo strano

Rijaliti -

Miljana Kulić godinama je bila opsednuta pevačima iz popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

Ona je na razne načine dolazila do njihovih brojeva telefona, a nekima od njih je odlazila je i na kućni prag i pravila im ozbiljne probleme.

O njenom nekadašnjem bizarnom ponašanju i čudnim navikama kojim je izluđivala pojedine estradne ličnosti, sada je progovorila njena majka Marija, i tom prilikom je izglasala za najdomišljatiju osobu.

Marija Kulić
foto: Printscreen Zadruga

- Miljana je ubedljivo najdomišljatija, nisam srela osoba kojoj mogu da padnu stvari na pamet kao njoj. Da se podsetimo farbanje kuće u roze, farbanje psa, bacanje petardi na kuće pevača, topovski udari.. Kad je sahranjivala emocije prema Zolu, to je bilo katastrofa - otkrila je Marija.

Marija Kulić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Podsetimo, Nišlijka je jednom prilikom u "Zadruzi" priznala da je sa Dušanom Svilarom razmenjivala i po 150 poruka dnevno:

- Da, istina je da smo Dušan i ja razmenjivali 150 poruka dnevno. Dopisivali smo se, tada sam bila devojčica i imala sam tremu. Glasala sam za njega i kada je on pobedio, u jednom trenutku prestala je naša komunikacija i to mojom krivicom. Bila sam posesivna i htela sam non-stop da pričamo.

Miljana Kulić, Dušan Svilar
foto: RTS, Damir Dervišagić

Dušan je promenio broj, ja sam došla do novog broja. Posle izvesnog vremena zaboravila sam Dušana Svilara jer se pojavio Darko Lazić - otkrila je Miljana svojevremeno.

Inače, Darku Laziću posle nekog vremena postalo je simpatično Miljanino proganjanje i odlučio je da joj oprosti. On je stavio tačku na spekulacije da su u lošim odnosima, kada je došao u "Zadrugu" na jednu žurku ,na kojoj je nastupao i zabavljao takmičare među kojima je bila i Kulićka.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track