ZVEZDANOVU MAJKU IZBACUJU IZ STARAČKOG DOMA NA ULICU?! Bivša snajka proćerdarila sve pare pre rijalitija, nije upatila 400€
Foto: Pritnscreen/Instagram

Zvezdanovu majku izbacuju iz staračkog doma na ulicu

ZVEZDANOVU MAJKU IZBACUJU IZ STARAČKOG DOMA NA ULICU?! Bivša snajka proćerdarila sve pare pre rijalitija, nije upatila 400€

Rijaliti -

Slavica Slavnić je u problemu i njena budućnost je neizvesna zbog toga što bivša snaja nije uplatila sredstva za njen boravak. Iako u „beloj kući“, od kada se uselila u nju, stalno govori kako je Zvezdanova majka Slavica ujedno i njena druga majka, Ana Ćurčić se prema njoj ponela kao prema zloj maćehi.

Naime, Slavnićeva boravi u domu za stara lica gde mesec dana staje oko 400 evra, ali budući da je novac koji joj je Zvezdan ostavio pred ulazak u Zadrugu, a za te namene, proćerdala, Slavičina egzistencija je dovedena u pitanje.

- Zvezdanu je deo honorara uplaćen pred početak šeste sezone, a njime je, između ostalog, Ana trebalo da izmiri jednogodišnji boravak njegove majke u staračkom domu što ona nije učinila. Uplatila joj je samo dve mesečne rate, a onda je Zvezdan uplovio u romansu s Anđelom i Ćurčićeva je odlučila da mu preljubu obilato naplati tako što će njegovu majku ostaviti bez krova nad glavom - ispričao je izvor blizak porodici Slavnić.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

- Slavica je u velikom problemu jer nema kome da se obrati. Zvezdan je u Zadruzi, Ana je u Zadruzi, a ona će se završiti tek u junu. Dotle nema ko da o njoj brine niti da izmiruje troškove u domu za stara lica. Plaši se da će je izbaciti na ulicu i da neće imati gde da ide - ispričao je izvo.

Ovu priču indirektno je potvrdio i njen bivši suprug, a Zvezdanov otac, proslavljeni košarkaš Moka Slavnić. On je sa Slavicom stupio u kontakt nakon trideset godina koliko nisu razgovarali pošto su se razveli, i rekao da sve što čini čini zarad sreće njihovog jedinog sina.

- Tačno je da Ana nije uplatila novac koji je Zvezdan ostavio za Slavicu i njen boravak u domu, ali mi ćemo to srediti. Neću dozvoliti da ona završi na ulici - rekao je pre par dana Zoran Moka Slavnić.

Uskrs s bivšom i sadašnjom Zoran Moka Slavnić podelio je na društvenim mrežama fotografije iz posete bivšoj ženi Slavici u domu u kom je smeštena.

On je u poseti bio sa aktuelnom partnerkom Tamarom, koja je samo godinu dana starija od njegovog sina Zvezdana.

„Sretan Uskrs od Slavnić Zorana i Slavice!“, napisao je on u opisu jedne fotografije, a potom objavio još jednu, na kojoj pozira s obe - s bivšom i sadašnjom.

Slavica Slavnić
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Tamara Nikezić je solista Narodne opere u pozorištu, a njih dvoje su uplovili u vezu pre nešto više od mesec dana. Moka je tada izjavio da je u raju, iako ima 74 godine, a čini se da je i bivša supruga Slavica oduševljena Mokinim izborom jer su sve troje proslavili zajedno Uskrs.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:06

Ovde se krio Zvezdan Slavnić posle pljačke teške 1,3 miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track