ANĐELA BESRAMNO OPTUŽILA SVEDOKE FAJTA! Đuričićeva NEGIRALA da je Zvezdan pokušao da joj lupi šamar, Car i Matora u NEVERICI!
Foto: Printscreen Instagram

ANĐELA BESRAMNO OPTUŽILA SVEDOKE FAJTA! Đuričićeva NEGIRALA da je Zvezdan pokušao da joj lupi šamar, Car i Matora u NEVERICI!

Rijaliti -

Zadrugarka Anđela Đuričić je u četvrtak ujutru bivšeg dečka Zvezdana Slavnića dva puta šutnula u međunožje, nakon čega je on pokušao da joj uzvrati, a sinoć je u emisiji slagala da se to nije desilo.

Naime, Zvezdan je nakon što je primio dva udarca u međunožje Anđeli pokušao da lupi šamar, ali je zbog njenih dobrih refleksa uspeo da joj zakači samo kosu. Filip Car se zatim isprečio između Anđele i njega, a mnogi smatraju da bi Zvezdan brutalno uzvratio Đuričićevoj samo da su bili nasamo.

Ovaj incident je imao nekoliko svedoka, a kada je pomenut za crnim stolom, Đuričoćeva se bez blama napravila luda, nazvala ljude koji su je branili lažovima i zapretila svima koji tako govore.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen Zadruga

- Ovo joj je sad tako glupa reakcija. Mislim, nešto što je snimljeno i viđeno... Što kaže Matora, pravi druge ljude ovde lažovima, koji su nešto videli i rekli, a pritom, ako želi nekoga da zaštiti, samim tim što ona ne potencira da se priča o tome, prećutiš i ostaneš neutralna... 'Ajde da si rekla "E, nemojte pričati o tome što se desilo, to je naša stvar, nije mi pukao šamar, a ne ona preti nekome 'ja ću puknuti šamar onome ko to priča' " - rekao je Car iznenađeno.

Zola se složio sa njim, a Aleksandra Nikolić je zaključila da bi se Anđela pomirila sa Zvezdanom. Filip je nastavio:

- Ispada lažov i ispada budala. I ispada da to priča i govori samo zato da ne ispadne ista kao Ana koja je pričala da je on njoj takve stvari radio.

Nešto kasnije, Jovana Tomić Matora, Zvezdanova dobra drugarica, pridružila se društvu sa garniture i priznala da je i ona šokirana postupkom Đuričićeve.

- Ja ustala ujutru, meni Anđela priča da ju je dva puta...Kada sam ja rekla "Ne verujem da se to desilo", ona kaže "Nemoj, nemoj, ćuti, nećemo o tome" - rekla je Matora i zaključila da je Anđela tim komentarom indirektno priznala šta se desilo.

kurir.rs

Bonus video:

00:06

Ovde se krio Zvezdan Slavnić posle pljačke teške 1,3 miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track