KAČAVENDA OTKAZALA SVADBU: Rešila da izgovori sudbonosno DA, ali stravične tragedije odložile su sve njene planove "Imam problem"
Foto: screenshot Pink tv, Wavebreak / Profimedia

od venčanja nema ništa za sadA

KAČAVENDA OTKAZALA SVADBU: Rešila da izgovori sudbonosno DA, ali stravične tragedije odložile su sve njene planove "Imam problem"

Rijaliti -

Ana Ćurčić proslavila je svoju devojačku slavu "Đurđevdan", tokom koje je dobila pismo od kume Milene Kačavende koja joj je saopštila lepe vesti. Međutim, iako je Milena u pismu saopštila Ani da se udaje, od svadbe nema ništa, za sada.

Ana Ćurčić nije se puno obazirala na to što je danas slava i njenoj suparnici Anđeli Đuričić, koja je jedva dočekala da se pohvali kako su joj mama i tata konačno poslali pismo. Ana se prvo osamila da pročita pismo, ali je onda ushićeno uzviknula i sa svim Zadrugarima podelila lepe vesti.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

- Draga Anči, srećna nam slava. Idi samo napred i ne dozvoli da te išta sputava. Volimo te i jedva čekamo da te vidimo, opusti se napokon. Majka će ti slaviti novi datum rođenja, inače Milena se danas udaje - pročitala je Ana koja je vrisnula iznenađeno kad je saznala da njena kuma Milena Kačevenda staje ponovo na ludi kamen.

- Milena se danas udaje, je l' moguće ovo? - čudila se Ana, dok su ostali aplaudirali. Anu je ova vest baš obradovala, jer je posle dužeg vremena, umesto suza na njenom licu osvanuo osmeh. Međutim, kako je kuma pismo poslala pre nekih pet dana, nije znala da će njeno venčanje zapravo morati da se otkaže.

Milena Kačavenda
foto: PRINTSCREEN AMIG SHOW, Shutterstock

- Nažalost, zbog trodnevne žalosti sve svadbe su morale da budu otkazane, pa tako i moja. Žao mi je što nisam videla kada je Ana čitala pismo i kako je prihvatila tu vest. Ja sam čak pre nedelju dana zvala produkciju i molila ih da Anu puste da prisustvuje mojoj svadbi, ali oni to nisu odobrili. Sada imam problem sa matičarem, jer kako mi je rekao oko 200 venčanja je otkazano i sada nema termina. Vikendi su svi popunjeni pa mi nude da venčanje bude radnim danom, što meni za sada nikako zbog gostiju ne odgovara - rekla je Kačavenda.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

07:26

ISTRANŽIRALA BIH ZVEZDANA U ŠNICLE, ALI GA NIKO NE BI JEO! Milena Kačavenda nikad brutalnija prema Slavniću! POTKAČILA I MAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja