NAKON DVA GUBITKA OSTALA JE SAMA U AMERICI, ALI TO NIJE KRAJ! Životna priča koja tera suze na oči "Hvala Bogu što mi je dao glas"
Foto: Printscreen YT

POTRESNO

NAKON DVA GUBITKA OSTALA JE SAMA U AMERICI, ALI TO NIJE KRAJ! Životna priča koja tera suze na oči "Hvala Bogu što mi je dao glas"

Stars -

Kristina Voicu proslavila se učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ gde je publiku owsvojila svojom emocijom, glasom i divnom energijom koju je emitovala na sceni. Međutim, iza njenog osmeha krije se teška života priča na koju niko nije ostao imun, a tokom svih nedaća koje su je zadesile pokazala je koliko je jaka žena.

Kristina Voicu
foto: Printscreen YT

Događaj koji je promenio njen život bila je saobraćajna nesreća u Džordžiji u kojoj je njen stariji brat poginuo. Ubrzo nakon ove porodične tragedije usledio je još jedan šok koji je Kristinu zavio u crno.

Naime, dok se njena porodica oporavljala od preranog gubitka sina i brata, stigao je nalaz da njen mlađi brat boluje od tumora. Uprkos nadanju i borbi da ozdravi, za samo sedam meseci izgubio je najtežu bitku, što je njenu porodicu totalno dotuklo.

Dva prerana gutka najdražih ostavili su posledice na Kristinu i njen život. Bila je prepuštena samoj sebi u Americi, a zbog tuge za braćom izgubila je i ono od čega je preko okeana i živela,a to je glas. Više nije imala snage da peva i uveseljava ljude, a jedino što ju je održavalo u životu jeste ćerka koju je dobila iz prvog braka. Međutim, ni tu joj nisu cvetale ruže.

Posle nekoliko godina srećnog braka, usledio je još jedan događaj koji ju je potpuno izbacio iz koloseka. Za samo jedan dan život joj se promenio iz korena, a nakon što je supruga uhvatila u prevari smogla je snage da spakuje kofere i sa ćerkicom krene u novi život.

Kristina Voicu
foto: Printscreen YT

Kao samohrana majka uspela je da svoje dete izvede na pravi put i ne krije da joj je muzika u tome mnogo pomogla.

– Hvala Bogu što mi je dao glas, što sam mogla da pevam i da preko nedelje čuvam ćerku, dok su je vikendom drugi čuvali, a ja sam pevala i zarađivala– rekla je svojevremeno Kristina koja je nedavno ponovo okrenula novi list, napustila Ameriku i započela novi život u Austrailiji.

Nakon što se proslavila učešćem u šou „Nikad nije kasno“, pevačica je objavila nekoliko pesama na srpskom, rumunskom i makedonskom, a poslednja koju je predstavila publici je bila pravo iznenađenje.

Kristina Voicu
foto: Printscreen YT

Njen novi duet sa kolegom iz Bon Ami-a nosi naziv „Završena stvar“ i već na prvu oduševio je sve one koje su joj dali podršku još tokom takmičenja veterana. Interesantno je da je prateće vokale pevala pevačica Ivana Selakov, dok je kompletna produkcija urađena u Sidneju.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:36

Saša Popović u emisiji Sceniranje otkrio kako je protekao prvi susret sa Lepom Brenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track