SLOVENKA SE PRISETILA NESUĐENOG ZETA DEJANA! Dragojevića nazvala barabom, a evo kakav je sud dala o vezi Filipa i Aleks
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

U svom stilu!

SLOVENKA SE PRISETILA NESUĐENOG ZETA DEJANA! Dragojevića nazvala barabom, a evo kakav je sud dala o vezi Filipa i Aleks

Rijaliti -

Uprkos ne tako sjajnim prognozama drugih zadrugara , Aleksandra Nikolić i Filip Car sačuvali su svoju ljubav, a u emotivnoj vezi uživaju kao nikada pre.

Oni su juče proslavili svoju petu mesečnicu, a tim povodom se oglasila i majka aktulene zadrugarke, Slovenka Nikolić, koja je dala svoj sud o njihovom odnosu, ali se dotakla i Dejana Dragojevića.

- Njene suze zaboraviti neću, njegovo davljenje nje neću zaboraviti, tu sliku zaboraviti neću. Mi smo golgotu prošle zbog njega. To mu nije zaista trebalo. Ako si hteo da ideš kod nekoga, idi, ali moje dete ne diraj. Isto tako, ja ničijoj sreći neću stati na put.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Šta imate da kažete povodom toga što je Filip Car napravio Aleksandri iznenađenje?

- I ona se trudila, spremala je da kuva, sa nekim testom. Gledam je, videla je kako ja mesim pitu. Gledam kako onom čašom radi kao ja, bila mi je slatka. Verujte mi, ona zna da spremi. Ona to tako dekoriše, kao u nekom najluksuznijem restoranu. To su neki njeni specijaliteti.

Filip Car
foto: Printscreen

Jeste li očekivali da Aleksandra i Car imaju zapravo onoliku podršku?

- Kako se odužiti tim ljudima? Verujte da sam preplakala sinoć kada sam to gledala. Mi smo imali dušu za svakoga, ali ljudi su čudo. Sinoć sam rekla ''E Bože, kako si veliki!'' Ono je stvarno kao da je svadba. Videla sam da je u onoj kutiji gde piše ''Otvori to kad budeš sam!'' da je prsten. Ja želim samo da moje dete niko ne vređa, da moje dete ne lije suze.

Verovatno ste ispratili da je Dejan Dragojević sinoć bio gost kod voditeljke Dušice Jakovljević. Kako komentarišete njegovo izlaganje povodom Aleksandrine i Careve pete mesečnice?

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

- Rekao je da bi poneo mafine, baraba jedna! (smeh) Nemam ja ništa loše za njega da kažem, neću nikada reći. Bez obzira na sve mi je ostao drag. On je blizanac kao i ja, a mi jako dobro znamo šta hoćemo.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track