"ZBOGOM, ĆELAVI" Ana Ćurčić napisala pismo Zvezdanu, pročitala ga pred svima, iznela sve na videlo, a Anđeline reči sve iznenadile
Foto: Printscreen

"ZBOGOM, ĆELAVI" Ana Ćurčić napisala pismo Zvezdanu, pročitala ga pred svima, iznela sve na videlo, a Anđeline reči sve iznenadile

Rijaliti -

Ana Ćurčić, bivša supruga Zvezdana Slanića, posvetila mu je pesmu koju je pročitala pred svima u rijalitiju.

- Zbogom Ćelavi. Zapamtiću sve suze koje sam ikada zbog tebe pustila i svaku noć koju nisam spavala. Sve osmehe koje sam zaslužila, a nisam tkao često dobijala. Šta ti uopšte znaš o ljubavi? Kad sam ja bila tvoja noćna straža godinama... I kada si padao i kad se sve rušilo i nisi imao kuda, pravila sam ti put. Znaš koliko sam sunca nudila, a toliko je mraka bilo. Bedeme sam oko tebe poravila da ti niko ništa ne može. Otkupljivala loše dane i nevreme, šta sve nisam nudila za tvoju sreću i da bi te od nesreće sačuvala. Mislila sam da smo tvrđava koju niko nikad neće srušiti i u toj tvrđavi čekala sam te godinama. Između njih sagradila sam najizdržljiviji put ljubavi, gradeći ga od sreće verovanja, suza i osmeha, boli i boljeg sutra, a najviše zbog nadanja. Zapamti taj put sazidan od nas, a srušen zbog drugih. Zapamtiću da me nisi voleo, da sam ja bila tvoja, a ti svačiji. I lomljenje duše i srce na pola, zagrljaje bez ruku i ponižavanja i da ti u stvari nisam bila posebna. Ostavljam ti uspomenu na najboljeg druga. Ostavljam ti Dživonija, Deltu, Baz i Ušće i ne zaboravi da sam te ja naučila kako se kupuje onlajn. Za sebe ću ostaviti samo iluziju. Zapamtiću sve ružno što si mi ikada uradio, u meni te nema i ne postojiš. Zbogom, Ćelavi - pročitala je Ana.

- Nervira me to kao ''ćelavi'', šalim se - rekao je Zvezdan nakon što je Ana pročitala pesmu posvećenu njemu.

- Meni te neke druge stvari nisu jasne, pesma mi je jasna. Imaćemo prilike da popričamo kad izađemo, to ću zahtevati. Hoću da čujem ono što sigurno ovde neću čuti i da ona čuje ono što sigurno ovde neće. Postoji nešto naše - dodao je Zvezdan Slavnić.

- Mene više ništa ne zanima - rekla je Ana.

- Lepa pesma. Nije pesma nego poezija. Verujem da se tako ona oseća, osećam se i ja donekla. Slično sam se ja osećao i osećam se, ali ja ne umem da pišem, mogao bih da pričam - rekao je Zvezdan.

- Biću muza ako ništa drugo - rekao je Zvezdan.

- Nemam šta da kažem, lepa je poezija zaista. Ovo može ovako da sastavi osoba koja mnogo voli, ne na način kao čoveku, nego kao prema muškarcu. Na ovaj način može da napiše pesmu neko ko te mnogo voli. Sa jednom velikom, istinskom emocijom - rekla je Anđela.

- Ima pravo da misli šta želi - rekla je Ana.

- Sad ću pohvaliti Anu, ali se neću složiti da i dalje ne gaji emocije prema njemu. Dok god postoje neke sitne stvari, a kamoli pesma, kako se to kaže? Poezija - rekao je Janjuš.

kurir.rs

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja