LAŽNO VENČANJE I KUMOVI, SAMO SU TRUBAČI PRAVI: Anđela Đuričić ne prestaje da BRUKA PORODICU, samo ima jedan CILJ
Foto: screenshot Pink tv, DAVIDE FERRERI / Alamy / Profimedia

zaljubljena do ušiju

LAŽNO VENČANJE I KUMOVI, SAMO SU TRUBAČI PRAVI: Anđela Đuričić ne prestaje da BRUKA PORODICU, samo ima jedan CILJ

Rijaliti -

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničnog ponašanja, a od izlaska iz Bele kuće nalaze se u stanu njegovog oca Moke Slavnića. Njih dvoje od prekjuče borave u Slavnićevom stanu na Novom Beogradu, a sinoć je ona šokirala svoje pratioce na Instagramu.

Naime, Anđela Đuričić je objavila fotografiju na kojoj se vide njene i Zvezdanove ruke sa burmama, a uz to je napravila anketu: "Da li smo rekli da?". Kako su na njihovim rukama zasijale burme, mnogi su pomislili da su posle rijalitija otišli pred matičara.

Anđela Đurišić
foto: Printscreen

- Volim te! - napisala je kratko bivša zadrugarka, da bi se malo potom saznalo da su sve odradili u svrhu snimanja jedne emisije, odnosno da su venčanje - lažirali. Za "kumove" su odabrali nekadašnje rijaliti učesnike Dalilu Dragojević i Milan Miloševića, a samo trubači, koji su se takođe pojavili, bili su pravi.

Anđela je svesna da su joj roditelji van sebe zbog niza skandala koje je pokrenula od prošle godine do sada, a, po svemu sudeći, ne mari za to, već joj je samo bitan partner.

Zvezdan Slavnić
foto: Printskrin/Instagram

Nije joj bitno ni što je ni nekada bliski prijatelji ne podržavaju, te Zvezdanove potrebe i želje stavlja ispred svega.

Roditelji Anđele Đuričić, inače, prolaze kroz agoniju od kad je ona u rijaliti "Zadruga 6". Naime, u medijima se pojavila informacija da su se roditelji odrekli učesnice "Zadruge" zbog afere sa Zvezdanom Slavnićem.

Anđela Đuričić, Đenovići
foto: screenshot Pink tv

Kuća koju Anđelini roditelji izdaju u Đenovićima, više se ne nalazi na oglasima. Iako su do sada svaku sezonu bili rasprodati, nameće se pitanje zbog čega su povukli oglas? U javnosti se šuška da su kuću stavili na prodaju, a postoji i teorija da im navodno iznajmljivanje apartmana na moru ide lošije zbog bruke koje je pukla u regionu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track