ONI SU IZAŠLI IZ ZADRUGE KAO PAR PA PUKLI Reper prevario ženu pa ga ljubavnica šutnula! Da li Anđelu i Zvezdana čeka ista sudbina
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Printscreen/Zadruga

anketa

ONI SU IZAŠLI IZ ZADRUGE KAO PAR PA PUKLI Reper prevario ženu pa ga ljubavnica šutnula! Da li Anđelu i Zvezdana čeka ista sudbina

Rijaliti -

Pred kamerama rijalitija "Zadruga" započete su mnoge veze, međutim, malo koje su opstale i nakon izlaska takmičara iz Bele kuće.

Kako su oboje diskvalifikovani iz "Zadruge" zbog nasilnog ponašanja, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić sa imanja su izašli kao par, međutim, mnogi se pitaju šta će u spoljnom svetu biti sa njihovom vezom.

Budući da je Zvezdan na njene oči flertovao sa drugim zadrugarkama, pa ju je čak prevario sa Majom Marinković, mnogi smatraju da njihova romansa neće dugo opstati. Isto tako, njihovu vezu tokom svih ovih meseci pratile su žestoke svađe, vređanja, pa čak i fizički obračuni.

Zvezdan Slavnić
foto: Printskrin/Instagram

U sličnoj situaciji bili su i reper Nenad Aleksić Ša koji je pravario suprugu Ivanu u rijalitiju sa Tarom Simov. Njih dvoje imali su veoma burnu vezu, a malo po izlasku iz Bele kuče stavili su tačku na svoj odnos.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Instagram

David Dragojević i Ana Korać započeli su vezu isto nakon što je David prevario tadašnju verenicu Aleksandru Subotić sa Anom. Dragojević je posle rijalitija čak i zaprosio Koraćevu, međutim, ubrzo je njihova ljubav pukla i svako je nastavio svojim putem.

Ana Korać, David Dragojević
foto: ATA Images

Pevačica Teodora Džehverović u "Zadruzi" osvojila je srce Anđelu Rankoviću. Oni su imali skladan odnos u rijalitiju, te su vezu nastavili i u spoljnom svetu. Par je neko vreme uživao u romansi, ali je ipak došlo do raskida.

Teodora Džehverović, Anđelo Ranković
foto: Printscreen

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su avanturu u Beloj kući. Naime, košarkaš je prevario suprugu Enu sa Majom, a i posle rijalitija bili su zajedno.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Zadruga

Međutim, nisu dugo opstali, te je Janjuš pokušavao da se opere od odnosa sa Marinkovićevom.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track