ANĐELA I ZVEZDANOVA MAJKA PRVI PUT OČI U OČI! Crnogorka oduševljena, a Slavica zaplakala pa otkrila kakvo mišljenje ima o SNAJKI
Foto: Nenad Kostić, Pritnscreen

istopile se od emocija

ANĐELA I ZVEZDANOVA MAJKA PRVI PUT OČI U OČI! Crnogorka oduševljena, a Slavica zaplakala pa otkrila kakvo mišljenje ima o SNAJKI

Rijaliti -

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz rijaliti programa "Zadruga" zbog nasilničkog ponašanja, a sada je Zvezdan odveo izabranicu kod svoje majke Slavice.

Anđela Đuričić rešila je da se zaputi u dom za stara lica kako bi prvi put posetila Zvezdanovu majku, Slavicu Slavnić, koja je od uzbuđenja zaplakala.

Slavica Slavnić
foto: Pritnscreen/Instagram

Anđela je potom istakla kakvi su joj utisci nakon što je po prvi put uživo upoznala Slavicu, s obzirom da ju je često spominjala i pozdravljala u Zadruzi nakon što je ona javno podržala njenu vezu sa Zvezdanom.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Printscreen

- Pa iskreno, oduševljena sam, onako kako sam očekivala. Jako topla žena, divna, odmah smo se skapirale i moram da kažem da nije ni čudo čiji je Zvezdan sin. - istakla je Đuričićeva, a Zvezdanova mama nije skidala osmeh sa lica nakon njenih reči i naglasila da ima samo lepe reči za sinovljevu izabranicu.

Kurir.rs/Hype

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track