MAJA ČUVA NASLEDSTVO OD 1.200.000 €, PARE IZ ZADRUGE ULAŽE U CD! Taki otkrio čime će se njegova ćerka baviti: BIĆE NOVA CECA!
Foto: Pritnscreen

još jedna pevačica iz rijalitija

MAJA ČUVA NASLEDSTVO OD 1.200.000 €, PARE IZ ZADRUGE ULAŽE U CD! Taki otkrio čime će se njegova ćerka baviti: BIĆE NOVA CECA!

Rijaliti -

Maja Marinković ostala je do samog kraja "Zadruge 6", a novac koji je zaradila uložiće u pevačku karijeru. To je otkrio njen otac Radomir Taki Marinković u noći superfinala koje je prekinuto zbog nevremena i pomereno za večeras.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

Starleta je odlučila da odmah posle rijalitija uloži 100.000 evra od zarađenih 122.000 evra u pesme koje joj, kako njen otac tvrdi, uveliko pišu naši najpoznatiji tekstopisci!

- Maja je već snimila pesmu "Maserati", koja je odlično prošla kod publike. Zato planira da, čim izađe iz rijalitija, krene da snima nove pesme. Biće nova Ceca Ražnatović! Tekstove je pisao jedan popularan tekstopisac. Taj hobi nimalo nije jeftin, ona će pare koje je zaradila u rijalitiju, a reč je o 100.000 evra, uložiti u album, spotove i stajling - priča Taki.

Maja i ako ne uspe kao pevačica, ne mora da brine jer je naslednica bogatstva. Ona je od pokojneg dede pored imanja sa kućom na Avali nasledila i plac od 90 ari u naselju Braće Jerković koje vredi 1.200.000 evra, što je za Kurir potvrdio Taki. Takođe ima i stan na Voždovcu.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

01:22

Maja Marinković najveselija na rođendanu Tijane Ajfon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track