SUZE, OBEZBEĐENJE I HAOS NA DEDINJU: Ivan Marinković plakao kao kiša, prekinuo emisiju posle uključenja ove pevačice
Foto: Printscreen

SUZE, OBEZBEĐENJE I HAOS NA DEDINJU: Ivan Marinković plakao kao kiša, prekinuo emisiju posle uključenja ove pevačice

Rijaliti -

Pred sam kraj emisije "Narod pita" došlo je do novog haosa. U emisiju, u kojoj su gostovali Ana Ćurčić, Zorica Marković i Ivan Marinković, uključila se bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić.

- Sandra Rešić ovde. Ivane opusti se, ne znam šta si očekivao da će Ana da priča. Zorica je super, sve najbolje. Nemoj da se nerviraš, Ivane, i tamo je bila kontradiktorna. Sećam se kada je išla oko stola i govorila za radijator i sve ostalo - ispričala je Sandra.

Sandra Rešić
foto: Pritnscreen

- Sandra, da li je Ana večeras o nekome rekla i jednu istinu? - upitao je Ivan.

- Ja sam navijala za Anu, mislila sam da će ostati dosledna. Zato se smiri, ne znam zašto si očekivao da će biti drugačije - nastavila je Rešićeva.

- Ona kuka, svi je slušaju. Ja ćutim kao pi*ka. E, Ana, pu*i ku*ac. Te tvoje fore sa crnog stola, ti si ženo jedna najobičnija lažovčina. Je*o mi pas mater kad sam došao - poručio je Marinković Ani, pa dodao:

- Kuma joj šalje poruku kako se obukla. Koga foliraju, bre? Joj, ja ću se ubiti, majke mi. Kuma sa mora šalje poruku: "Znam kako se Ana obukla, to je dobro za emisiju". Sa Instagrama informacije - govorio je Ivan.

- Moja kuma? - šokirala se Ana.

- Ja sam budala ispao, svi su mi govorili: "Nemoj, Ivane, ispašćeš budala". Ova g*vnara me polila - dodao je Marinković.

Zorica Marković
foto: Printscreen

- Pijanduro jedna pijana. Pijan si, pa plačeš, ovo je treća faza. Dobićeš batine od Jelene kad dođeš - rekla je Zorica. - Koje batine? Od tvojih sinova? Klošari jedni smrdljivi, bre. Ne mogu, ćutim celu noć - besneo je Ivan.

Ivan je ustao sa stolice i počeo da se nervira, da plače i napušta emisiju, a onda se vratio i uneo Zorici u lice, zbog čega je uletelo obezbeđenje.

- Pijanduro jedna pijana. Pijan si, pa plačeš, ovo je treća faza. Dobićeš batine od Jelene kad dođeš - rekla je Zorica.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

- Koje batine? Od tvojih sinova? Klošari jedni smrdljivi, bre. Ne mogu, ćutim celu noć - besneo je Ivan.

Kako se piše po društvenim mrežama, Jelena je navodno zamerila Ivanu što je popio, ali i što je tokom emisije navodno flertovao sa devojkom iz publike, koja mu je namigivala.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

- Upravo mi javiše zašto je Marinković plakao. Ova flertovanje je provalila Jelena i poslala mu poruku da će naj*bati kad se završi emisija - stoji u objavi jednog Instagram profila, koji se bavi analiziranjem događaja iz "Zadruge".

kurir.rs/republika

Bonus video:

09:41

Ivan Marinković - biću razočaran ako Ana pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track