"Biće puno pozitivne energije, emocija, koncert za pamćenje": Tea Tairović broji sitno do večerašnjeg koncerta na Tašu!
Foto: Andreja Damjanović

"Biće puno pozitivne energije, emocija, koncert za pamćenje": Tea Tairović broji sitno do večerašnjeg koncerta na Tašu!

Stars -

Ostalo je samo nekoliko sati do koncerta Tee Tairović na Tašmajdanu, kada će mlada muzička zvezda dovesti atomosferu do usijanja.

Ona kaže da je spremna da publika uživa u koncertu, sa željom da se kući vrate svi zadovoljni i srećni.

-Radujem se što ćemo večeras da se družimo na Tašu, jer sam spremila vrhunski koncert. Biće dosta pozitvine energije, emocija, a to moja publika uvek zna da prepozna i u tome uživa. Tako će biti i večeras pod vedrim nebom, da uživimo i pevamo svi uglas. Biće koncert za pamćenje- poručila je Tea.

Publika će imati prilike da čuje i numere sa novog albuma „Balerina“, koji beleži milionske preglede na Jutjubu.

Tea Tairović
foto: Andreja Damjanović

-Žargonski rečeno poginuli smo za ovaj album i mislim da se to vidi i čuje. Jedan rolekoster emocija prošla dok album nije izašao. Tek sada mi dolazi do svesti šta smo uradili. Ponosna sam na svoj tim, a na kraju krajeva i na sebe i najzahvalnija sam svojoj publici- rekla je Tea za makedonski „Backstage“.

Na koncertu će se kao specijalna gošća pojaviti i Sanja Vučić sa kojom Tea sarađuje.

Podsetimo, na „Balerina“ se nalazi deset pesmama "Balerina", "Bibi habibi", " Izrael i Palestina", "Da si najbolji, "Crno odelo", "Daj daj", "Ne brini majko", "Budalo", "Preterala" i "Ljubavnica".

Tei muzički put kreće 2013. kada je učestvovala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” gde je stekla veliku popularnost, kako kod publike, tako i među žirijem.

Svoj prvi singl objavila je 2014. godine koji je zabeležio veliku popularnost, a nakon toga je nastavila da ređa hitove, da bi 2022. godine objavila je svoj prvi album "Balkanija" koji je izazveo veliko interesovanje.

Sa tog albuma izdvojile su se numere “Balkanija”, “Boy boy”, “Neka pati ona”, “Dva i dva”, “Dubai”, “Kučke i demoni”.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track