MATORA I ANITA PRAVE SVADBU U AMSTERDAMU: Ovo su svi detalji VENČANJA u Holandiji, a njih sigurno vode sa sobom
Foto: Petar Aleksić

MATORA I ANITA PRAVE SVADBU U AMSTERDAMU: Ovo su svi detalji VENČANJA u Holandiji, a njih sigurno vode sa sobom

Rijaliti -

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su otkrile da planiraju da stanu na "ludi kamen", a kako premose mediji, venčanje bi trebalo da bude u Amsterdamu početkom avgusta.

Sa njima će krenuti samo kumovi koji će svedočiti njihovom braku, a roditeljima će prirediti svečani ručak kada se vrate sa putovanja. Matora se odlučila za Holandiju jer su tamo gej brakovi dozvoljeni.

Zadruga, finale, rijaliti, rijaliti Zadruga
foto: Petar Aleksić

- Uzbuđena sam zbog svega što mi se dešava, nisam verovala da je Anita moja srodna duša. Kada sam joj predoložila brak, odmah se složila, kao i njena majka, što mene posebno raduje. Pripreme su u toku, imam veliku tremu, još ne verujem da ću da se ženim - rekla je Matora.

- Jovana me čini srećnom, konačno se osećam potpunom i srećnom. Moje dete je još malo da bi mu objašnjavala odnos sa Matorom, ali će vremenom da razume - iskrena je buduće mlada.

Matora
foto: Printscreen

Podsetimo, Anita je sada na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz prodavnice venčanica i tom prlikom pokazala kako teku pripreme za venčanje. Naime, u prvom planu našla se prelepa "sirena" venčanica, koju krase biseri, a na njoj bila je tagovana i Matora, koja se odmah oglasila:

- Ja ne smem da gledam to, ja sam mladoženja.

kurir.rs/star

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track