OVAKO UŽIVAJU KAD IH NIKO NE GLEDA! Amidžićeva 17 godina mlađa devojka podelila fotku iz stana, pokazala kako brine o njemu
Foto: screenshot Pink tv

OGNJEN IMA NOVI MANIKIR

OVAKO UŽIVAJU KAD IH NIKO NE GLEDA! Amidžićeva 17 godina mlađa devojka podelila fotku iz stana, pokazala kako brine o njemu

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić trenutno je u skladnoj vezi sa koleginicom Minom Naumović, koja često izbacuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Naime, mlada voditeljka objavila je fotku na kojoj se vidi njen kućni ljubimac sa plišanom mašnom oko vrata, dok se na slici vidi i Ognjenova ruka.

Mina je uz to napisala i da je njen partner odradio manikir.

Ognjen Amidžić
foto: Pritnscreen/Instagram

- Čaki ima novu plišanu mašnu, a Ognjen ima sveže urađen manikir, napisala je ona.

Inače, Mina Naumović ima svoj poseban segment u emisiji "Amidži šou", koji se zove "Pazi mina", a o njihovoj saradnji je pričao i popularni voditelj.

- Zanimljivije je i lepše kada radimo zajedno. Lepo funkcionišemo i dopunjujemo se, daje mi dobre ideje i veoma je kreativna. Mislim da će naredne sezone ona pokazati koliko je kreativna - rekao je Ognjen u emisiji "Premijera".

Ognjen Amidžić, Mina Naumović
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Ognjen Amidžić već nekoliko meseci uživa u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom, a iako su se trudili da to sakriju, pre dva meseca potvrdili su da su zajedno, ali voditelj nije želeo da previše priča o tome.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je tada Ognjen.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:34

Razvode se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track