ALEKSANDRA SE JAVNO OBRATILA BIVŠEM! Nikolićeva zbog pitanja gledalaca ušla u crveno, pa uživo uzviknula: Hvala ti Dejane!
Foto: Printscreen

prekipelo joj

ALEKSANDRA SE JAVNO OBRATILA BIVŠEM! Nikolićeva zbog pitanja gledalaca ušla u crveno, pa uživo uzviknula: Hvala ti Dejane!

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone bila je gpost prethodne noći u emisiji Narod pita, te je odgovarala na sva pitanja i dileme vernih ljubitelja Zadruge.

Ubrzo je došla do ivice nervnog sloma kada je od gledateljka za svaki njen uspeh prepisala njenom bivšem dečku Dejanu Dragojeviću.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Usledilo je novo telefonsko uključenje, javila se Mila iz Beograda.

- Mićo, Vi uvek pričate kontra, a kažete da tako pričate. Da li Ana ima pravo da voli Zvezdana? Ona je pisala pesmu kao oproštaj. Mića treba da ćuti jer ja njegov stav znam i slušala sam ga devet meseci. Ona može da ga voli, možda je bio način da ga vrati, ali je bio i strah da kaže sve što ima. Aleksandra što se promenila i što se ovako ponaša može samo Dejanu da zahvali. Dejan je nju išlifovao i napravio ju je damom, nema ljubavi, pa je otišla kod drugog - govorila je gledateljka.

- Da li Dejan treba meni da zahvali? - pitala je Aleks.

- Ne, mogao je da bude sa Marijanom. Ti si čula da se on sviđa Marijani, pa si otišla kod njega - nastavila je Mila iz Beograda.

- Treba da zahvališ Dejanu što si takva kakva jesi - rekla je gledatelja.

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Zadruga

- Hvala ti, Dejane. Da li ste sad srećni? - pitala je Aleks.

- Dejan nije nikog prevaspitao. Ona je pobedila zahvaljujući sebi, Dejan zahvaljujući sebi, a vi gurate Aleks Dejanu i Dejan Aleks, a ja sam rekao da od toga neće biti ništa. Aleks je jedina, Dejan je jedinka. Ja sam hteo da čoveka koji se pogubio u vremenu i prostoru i doživeo je strašno stvar, da ga kroz simboliku vere podsetim da se vrati u normalu, a on je pružio ruku i rekao da pristaje. On je slagao, a ne ja - govorio je Mića.

- Zato ga i blatite. Nikog nisam uvredila, devojku niko nije uvredio više nego Car - poručila je gledateljka.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track