OVAKO JE PROTEKLO PRVO SUOČAVANJE LJUTIH RIVALKI! Maja indirektno prozvala Aleks, a ona uletela u STUDIO i uradila OVO
Foto: Petar Aleksić, Ana Paunković, Printscreen/Pink TV

OVO SU SVI ČEKALI!

OVAKO JE PROTEKLO PRVO SUOČAVANJE LJUTIH RIVALKI! Maja indirektno prozvala Aleks, a ona uletela u STUDIO i uradila OVO

Rijaliti -

Ljute rivalke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, našle su po prvi put na istom mestu nakon finala Zadruge 6. Iako je poznato da jedna drugu posebno ne mirišu, na iznenađenje svih, njihov prvi susret nakon izlaska iz rijalitija protekao je mirno.

Maja je naime, indirektno prozvala Aleks pre njenog ulaska u studio, a kada se pojavila pobednika Zadruge 6, mirno i uljudno su se pozdravile i jedna drugoj pružile ruku.

Maja Marinković
foto: Printscreen Pink Tv

- Nikakvim, ja mišljenje ne menjam is tojim iza svake svoje reči, ali svakome želim sreću. Prosto smo u obavezi ovde da komentarišemo, privatno ne, što se mene tiče ne postoji mržnja i averzija, ali lepo mišljenje nemam. Unutra sam imala osećaj da sam najgora na svetu, a kad sam izašla slika je totalno drugačija. Svi koji su pozitivi unutra napolju moraju da zaključavaju komentare. Mislim da je narod dosta sazreo u glavi i maske su pale pa se vidi ko je kakav i drago mi je zbog toga. Meni koja sam najgora, svi komentari su otključani - rekla je Maja, nakon čega je Aleks ušla u emisiju.

Maja Marinković
foto: Printscreen Pink Tv

- Aleksandra, kosa ti je prelepa - rekla je Ivana.

- Hvala, vratila sam se u prirodnije boje - rekla je Aleks.

Podsetimo, Maja i Aleks su na kratki čeriod tokom Zadruge 6, zakopale ratne sekire, ali posle pomirenja Nikolićeve i Filipa Cara, su ponovo narušile odnose.

Kurir.rs

Bonus video:

00:07

Maja Marinković odjavila Bilala i odmah uletela u krevet drugom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track