"NERVOZNA JE DOSTA..." Nakon spekulacija o raskidu Car otkrio šta se TAČNO DOGODILO sa Aleks, pa osuo rafalnu paljbu po NJIMA!
Foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

kao bomba JE odjeknula vest o sumnjama DA SU RASKINULI VERIDBU

"NERVOZNA JE DOSTA..." Nakon spekulacija o raskidu Car otkrio šta se TAČNO DOGODILO sa Aleks, pa osuo rafalnu paljbu po NJIMA!

Rijaliti -

Juče je kao bomba u javnosti odjeknula vest o sumnjama da su Aleks Nikolić i Filip Car raskinuli veridbu.

Aleks i Car su se otpratili sa instagrama, a nakon nekoliko sati ona ga je dodala na ovoj društvenoj mreži, a on nije uzvratio.

Ovim povodom, Car se oglasio kako bi otkrio da li su istinite spekulacije o raskidu, kao i šta se tačno dešava između njih dvoje.

Filip Car
foto: Nenad Kostić

- Posvađali smo se oko gluposti, oboje smo nervozni čim nismo zajedno preko telefona se posvađamo oko budalaština. Aleksandra je nervozna dosta joj se stvari stavlja na teret koje nisu naivne, a nisu ni približno istinite kao što mediji pišu i onda je kao tempirana bomba. Svi živi pokušavaju preko nas da skupljaju poene što po intervjuima što u emisijama što po Instagramu i čim nismo zajedno to utiče na naše raspoloženje! Imam osjećaj da su se svi udružili protiv nas , čak i ljudi koji su bili u lošim odnosima sad udruženo rade na tome da nam ugroze raspoloženje i vezu , izgleda da smo im rak rana. Svi osim naših porodica prijatelja i podrške nam ne daju mir, a ne zna se ko od njih više putera ima na glavi! Stvarno je nekad sumorno istrpeti to i ponekad od nervoze se posvađamo - rekao je Filip, te je istakao da je Aleks stigla kod njega u Crikvenicu:

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

- Malopre je došla kod mene kući, otići ćemo sutra u porodični stan u okolini Crikvenice da budemo sami odmorimo i popričamo o svemu da jednostavno ne dozvoljavamo da nas više bilo ko dovede u situaciju da se svađamo i kao deca blokiram, pa pomirimo za sat vremena - zaključio je Car.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track