"ŽENA NE TREBA DA ME SE PLAŠI! ON JE MOJ..." Ovako je pre samo 2 nedelje govorila Ana Ćurčić o Bulićevoj devojci, dala i OBEĆANJE
Foto: Petar Aleksić, Printscreen

"ŽENA NE TREBA DA ME SE PLAŠI! ON JE MOJ..." Ovako je pre samo 2 nedelje govorila Ana Ćurčić o Bulićevoj devojci, dala i OBEĆANJE

Rijaliti -

Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić priznali su da su obnovili ljubavnu vezu u kojoj su bili pre više od 25 godina. Bulić je tako ostavio dugogodišnju partnerku maltene pred oltarom, a Ćurčićeva je samo pre dve nedelje tvrdila kako se nje žena ne treba bojati.

- Ona je šmeker. U celoj priči sada narod intresuje šta kaže njegova žena?! Ja ću da ti kažem da prvi zagrljaj kada sam se pozdravila sa svojom porodicom i svima, da me je ona zagrlila i rekla: "Ženo, kako si ti izdržala ovo četiri meseca?". Ja se ne mešam i nemam nikakav interes, nema potrebe da se žena plaši da je nešto ljubavno, to je moj prijatelj i tako će uvek biti - rekla je Ana u emisiji "Narod pita", dok ništa nije slutilo na pomirenje sa Bulićem i njegovo ostavljanje atraktivne Anđele.

Aca Bulić, Ana Ćurčić
foto: Printscreen/Instagram

Kako je Kurir prvi saznao, Acina nevenčana supruga zove se Anđela. Njih dvoje su bili zajedno sedam godina i navodno su za ovu godinu planirali venčanje, kako tvrde izvori. Sada su ti planovi pali u vodu, jer se umešala Ana, koju mnogi fanovi ovog rijalitija prozivaju da je Anđeli uradila baš ono što je njoj uradila Anđela Đuričić kada joj je preotela Zvezdana Slavnića.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track