DŽEHVINA SNAJKA OBJAVILA SVAKI TRENUTAK POROĐAJA: Pokazala kroz kakve muke i bolove je prošla, a on joj nije ispuštao RUKU (VIDEO)
Foto: Printscreen

DŽEHVINA SNAJKA OBJAVILA SVAKI TRENUTAK POROĐAJA: Pokazala kroz kakve muke i bolove je prošla, a on joj nije ispuštao RUKU (VIDEO)

Stars -

Sava Džehverović, rođeni brat pevačice Teodore Džehverović, dobio je ćerku sa influenserkom Adrianom Kadar. Ćerkici su dali ima Dorotea, što znači "dar Božiji" - od grčkog doron, što znači "dar" i theos što znači "Bog".

Andriana i Sava, koji je od supruge 15 godina stariji, a bio joj je i profesor, objavili su na društvenim mrežama svaki trenutak porođaja. Džehverović je bio sve vreme uz superugu, na koju je jako ponosan.

00:41

Džehvina brat Sava snimao Adrijanu sve vreme porođaja

"Sam porođaj je bio kratak i ne toliko bolan kada uporedim sa kontrakcijama. Osećaj kada su mi je stavili na grudi je bio nešto neverovatano, što ću pamtiti do kraja života", napisala je posle porođaja Adriana.

Adreana Kadar
foto: Pritnscreen

Sava je takođe podelio svoje utiske i veoma je ponosan na svoje devojke.

- Nemam snage ni mnogo da pišem. Danas sam doživeo najveću sreću u životu. Doživljaj je neopisiv a emocije samo jednom u životu. Toliko sam želeo da prisustvujem porođaju i da zajedno dočekamo na svet našu Doroteu. Želja nam se ispunila u poslednjem trenutku jer je Bog tako hteo. Svakom tati bih to preporučio. Moja žena je danas bila heroj i ponosim se njom. Bićeš najbolja mama na svetu - napisao je on na Instagramu.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track